ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τον Σατοράνσκι

Ο Τόμας Σατοράνσκι με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Τόμας Σατοράνσκι με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2022 STEVEN SENNE/ ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα πλέον ο Τόμας Σατοράνσκι (31 χρονών, 2.01 μέτρα), με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του με συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ήταν γνωστό εδώ και μερικές ημέρες. Τώρα είναι και επίσημο: Ο Τόμας Σατοράνσκι (31 χρονών, 2.01 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Κάπως έτσι, ο μέχρι πρότινος NBAερ γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2016.

Ο Τσέχος γκαρντ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και αναμένεται να είναι ο νέος οργανωτής της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην προσπάθειά της να κατακτήσει την EuroLeague, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σατοράνσκι φόρεσε τις φανέλες των Πέλικανς, των Σπερς και των Γουίζαρντς, έχοντας 3.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής (55 αγώνες - 13 ως βασικός).

Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του - επίσης Τσέχου - Γιαν Βέσελι, ενώ ψάχνουν να βρουν τρόπο να λύσουν το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Σατοράνσκι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ