STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Απόλλων Σμύρνης - Βουλιαγμένη 12-9 πεν. (8-8 κ.δ.): Σε παιχνίδι διαφήμιση, η ομάδα του Δεληγιάννη προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου Stoiximan

Απόλλων Σμύρνης - Βουλιαγμένη 12-9 πεν. (8-8 κ.δ.): Σε παιχνίδι διαφήμιση, η ομάδα του Δεληγιάννη προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου Stoiximan
Απόλλων Σμύρνης εναντίον Βουλιαγμένης για το Final Eight του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν η ομάδα που χαμογέλασε -στο παιχνίδι διαφήμιση για το πόλο- κόντρα στη Βουλιαγμένη, την οποία κέρδισε στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που τον περιμένει το Περιστέρι.

Ένας συγκλονιστικός προημιτελικός, ένα ντέρμπι με δραματική εξέλιξη που έμελλε να κριθεί στα πέναλτι. Εκεί, ο Απόλλων Σμύρνης με συνολικό σκορ 12-9 (8-8 στη κανονική διάρκεια) πήρε τη μεγάλη νίκη στον προημιτελικό του Final Eight ανδρών στο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό.

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/05, 18:00, ΕΡΤSports) θα συναντήσει το Περιστέρι, πάντα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, με έπαθλο για τον νικητή το εισιτήριο πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Παιχνίδι που "έσπασε" καρδιές. Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε 6-3, αλλά η Βουλιαγμένη παίζοντας μέσα στο "σπίτι" της που ήταν κατάμεστο, όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά 4:00 πριν τη λήξη προηγήθηκε με 8-6.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη όμως, έκανε το δικό της σερί και πέτυχε μέσα σε 44’’ να ισοφαρίσει 8-8 δίνοντας δραματικό φινάλε στην αναμέτρηση.

Στα 00:36 από τη λήξη ο Γαλανόπουλος απέκρουσε το σουτ του Καλογερόπουλου, ο Δεληγιάννης πήρε τάιμ άουτ, ο Σουσιασβίλι έκανε το τελευταίο σουτ, ο Τζωρτζάτος απέκρουσε και ο προημιτελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Σουσιασβίλι 9-8

Καπότσης 9-9

Γωνιωτάκης 10-9

Χατζής, απέκρουσε ο Γαλανόπουλος

Τόττης 11-9

Κουρούβανης, δοκάρι

Γαρδίκας 12-9

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Αφρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος με τον συνεργάτη του Τάσο Σχίζα, κ.α.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-3, 2-2 και 4-1 στα πέναλτι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης 4, Κουρούβανης, Σαπουνάκης, Ανδρεάδης, Χατζής 2, Σπηλιόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης, Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Eight ανδρών

Πέμπτη, 9 Μαΐου:

  • Αγώνας 4: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 7-21
  • Αγώνας 1: Περιστέρι – Υδραϊκός 14-13
  • Αγώνας 2: Απόλλων Σμύρνης – Βουλιαγμένη 12-9 πεν. (8-8 κ.δ.)
  • Αγώνας 3: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (20:00)

Παρασκευή, 10 Μαΐου

  • Περιστέρι – Απόλλων Σμύρνης (18:00) Ημιτελικός
  • Νικητής αγώνα 3 – Ολυμπιακός (20:00) Ημιτελικός

Σάββατο, 11 Μαΐου

  • 17:30 Νικητής αγώνα 1/Νικητής αγώνα 2 - Νικητής αγώνα 3/Νικητής αγώνα 4 (Τελικός Κυπέλλου ανδρών)
TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ