ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Σατοράνσκι για 4ετές συμβόλαιο αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος

Ο Τόμας Σατοράνσκι με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Τόμας Σατοράνσκι με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2022 RUSTY JONES/ ASSOCIATED PRESS

Η επιστροφή του Τόμας Σατοράνσκι (31 χρονών, 2.01 μέτρα) στην Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι "κλείδωσε", με Ισπανό δημοσιογράφο να κάνει λόγο για συμφωνία για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Τόμας Σατοράνσκι (31 χρονών, 2.01 μέτρα) εμφανιζόταν εδώ και καιρό ως ο παίκτης που ήθελε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να καθοδηγεί την Μπαρτσελόνα την νέα σεζόν. Ήταν γνωστό ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Έρικ Μογέιρο τελικά επήλθε συμφωνία, με την Μπαρτσελόνα να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Τσέχο γκαρντ.

Το tweet του Έρικ Μογέιρο
Το tweet του Έρικ Μογέιρο ERICK MOLEIRO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Κάπως έτσι, ο Σατοράνσκι ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει έπειτα από 6 χρόνια στους Καταλανούς (όπου αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2016). Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σατοράνσκι φόρεσε τις φανέλες των Πέλικανς, των Σπερς και των Γουίζαρντς, έχοντας 3.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής (55 αγώνες - 13 ως βασικός).

Με την έλευση του Τσέχου γκαρντ γίνεται πλέον ακόμα πιο σαφές ότι δεν χωράει στην Μπαρτσελόνα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ