NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Δεν κατεβαίνουν στο Game 5 με τους Μάτζικ

Officials stand beside an empty court before the scheduled start of an NBA basketball first round playoff game between the Milwaukee Bucks and the Orlando Magic, Wednesday, Aug. 26, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Officials stand beside an empty court before the scheduled start of an NBA basketball first round playoff game between the Milwaukee Bucks and the Orlando Magic, Wednesday, Aug. 26, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP

Την απόφαση να μην κατέβουν στο Game 5 της σειράς με τους Μάτζικ πήραν οι Μπακς, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ και το περιστατικό με τον Τζέικομπ Μπλέικ στο Ουισκόνσιν.

Ιστορική απόφαση από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Δύο μέρες μετά από το ξέσπασμα του Τζορτζ Χιλ, η ομάδα του Μιλγουόκι αποφάσισε να γίνει η πρώτη που μποϊκοτάρει τα playoffs του ΝΒΑ διαμαρτυρόμενη για την αστυνομική βία, την ανισότητα και όσα γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, προλαβαίνοντας τους Ράπτορς και τους Σέλτικς που συζητούν για να μην κατέβουν στον αυριανό μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό της Ανατολής.

Οι παίκτες των Μπακς συζήτησαν χθες (25/8) για να πάρουν μια απόφαση και τελικά ακολούθησαν τον δρόμο της αποχώρησης από τον αγώνα με το Ορλάντο, στον οποίο με νίκη θα έπαιρναν την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας όπου τους περιμένουν οι Μαϊάμι Χιτ. Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν εμφανίστηκαν για την προθέρμανση, εκείνοι του Στιβ Κλίφορντ αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και περίπου στις 22:55 ενημερώθηκαν πως οι Μπακς δεν σκόπευαν να εμφανιστούν για το τζάμπολ.

Το περιστατικό με τις επτά σφαίρες που δέχθηκε ο Τζέικομπ Μπλέικ στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για πολλούς παίκτες και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Λίγκας που παραδοσιακά υποστηρίζει τους αθλητές της. Αθλητές όπως ο Ντόνοβαν Μίτσελ που παραδέχονται ότι έχουν κουραστεί να φοβούνται, άνδρες όπως ο Βινς Κάρτερ που λένε ότι έχουν μαζί τους κινητό και ταυτότητα ακόμη κι όταν βγάζουν τα σκουπίδια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ