NBA

ΝΒΑ: Όλα στον αέρα, νέα συνάντηση Ράπτορς - Σέλτικς απόψε

ΝΒΑ: Όλα στον αέρα, νέα συνάντηση Ράπτορς - Σέλτικς απόψε
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό στο ΝΒΑ, με τους παίκτες των Ράπτορς και των Σέλτικς να έχουν νέα συνάντηση απόψε για ενδεχόμενο μποϊκοτάζ του πρώτου αγώνα της μεταξύ τους σειράς.

Σε κάποιους φάνηκε υπερβολικό το ενδεχόμενο οι παίκτες του ΝΒΑ να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ των αγώνων τους στη "φούσκα" του ΝΒΑ. Μόνο υπερβολικό δεν είναι όμως αυτό το ενδεχόμενο, καθώς οι μπασκετμπολίστες των Ράπτορς και των Σέλτικς θα έχουν απόψε (26/8) νέα συνάντηση, στην οποία θα αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας για όσα γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Το σοκαριστικό περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα τον Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα, πόλη του Ουισκόνσιν, έχει ταράξει πολλούς αθλητές, μεταξύ των οποίων τους Τζορτζ Χιλ, Ντόνοβαν Μίτσελ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρουκ Λόπεζ, με αποτέλεσμα η "φούσκα" να μοιάζει όντως με καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί. Με δεδομένο ότι στους Ράπτορς και τους Σέλτικς υπάρχουν αθλητές που έχουν εκφραστεί πολλάκις εναντίον της βίας, έχουν βγει στους δρόμους για να απαιτήσουν ισότητα και γενικώς είναι πολύ ενεργοί στην κοινότητα, θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει μποϊκοτάζ στο αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι.

Τι θα συμβεί από εκεί και πέρα; Ουδείς γνωρίζει, ουδείς μπορεί να μαντέψει.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ