NBA

Σοκάρει ο Βινς Κάρτερ: "Βγάζω τα σκουπίδια με ταυτότητα και κινητό"

Σοκάρει ο Βινς Κάρτερ: "Βγάζω τα σκουπίδια με ταυτότητα και κινητό"

Σε μια σοκαριστική παραδοχή προχώρησε ο Βινς Κάρτερ, που εξήγησε ότι φοβάται να κυκλοφορεί ακόμη και στους περιβάλλοντες χώρους της οικίας του εξαιτίας της αστυνομικής βίας απέναντι στους Αφροαμερικανούς σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Η αστυνομική βία απέναντι σε αφροαμερικανούς γίνεται όλο και πιο έντονη σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Το περιστατικό στην Κενόσα του Ουισκόνσιν έχει ταράξει τους παίκτες του ΝΒΑ που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ των playoffs στη "φούσκα" του Ορλάντο, ωστόσο το χειρότερο είναι ότι πολλοί δηλώνουν ανοιχτά πλέον ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν, ειδικά όταν βλέπουν ένα περιπολικό στη γειτονιά τους.

Ο Βινς Κάρτερ έκανε μάλιστα μια σοκαριστική παραδοχή στην εκπομπή GET UP, όταν παραδέχθηκε πως βγάζει τα σκουπίδια ή πηγαίνει μέχρι το γραμματοκιβώτιο του σπιτιού του, έχοντας στην τσέπη και το κινητό, αλλά και την ταυτότητά του ώστε σε περίπτωση ελέγχου να μπορεί να αποδείξει άμεσα ποιος είναι. Δυστυχώς η κατάσταση στις ΗΠΑ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ουδείς ελπίζει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δείτε τι είπε ο παλαίμαχος θρύλος και ρέκορντμαν σεζόν στο ΝΒΑ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ