ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το βλέμμα στο Summer League ο Ολυμπιακός, από την επόμενη εβδομάδα το "χτύπημα" για την περιφερειακή ενίσχυση

Με το βλέμμα στο Summer League ο Ολυμπιακός, από την επόμενη εβδομάδα το "χτύπημα" για την περιφερειακή ενίσχυση
EUROKINISSI

Τα κοψίματα από το Summer League του Λας Βέγκας περιμένουν στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τσεκάρει παίκτες για τις θέσεις 2-1 και 2-3 ώστε να ολοκληρώσει τη στελέχωση του ερυθρόλευκου ρόστερ για τη σεζόν 2021/22.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, δεν έχει ολοκληρωθεί. Μένει τουλάχιστον μία κίνηση, ενδεχομένως δύο, για να κλείσει το ρόστερ, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν βιάζονται, παρακολουθούν το Summer League του Λας Βέγκας και όλα δείχνουν ότι περιμένουν την ολοκλήρωσή του για να προχωρήσουν στις πινελιές εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη σεζόν 2021/22.

Το Summer League ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/8) στο Thomas & Mack, θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου και αμέσως μετά από το ματς του τροπαίου θα ξεκινήσουν οι αποδεσμεύσεις παικτών. Αθλητές που δεν έχουν υπογράψει rookie συμβόλαια, Exhibit-10 (για να μείνουν στις ομάδες των οργανισμών στη G-League) ή Two-Way Contracts θα βγουν στην αγορά ως free agents, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν, να σημειώνουν περιπτώσεις αθλητών που τους ενδιαφέρουν και να περιμένουν τις εξελίξεις προς το τέλος της εβδομάδας ώστε να ξεκινήσουν για το "χτύπημά" τους από τις αρχές της επόμενης.

Με δεδομένο ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κι ο Ματ Τόμας συνεχίζουν να έχουν ως προτεραιότητα να βρουν μια θέση στο ΝΒΑ, ο Μπαρτζώκας αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στόχος του είναι να εντοπίσει έναν αθλητή που θα παίζει πρωτίστως στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, αλλά θα μπορεί να βοηθήσει και σε εκείνη του πόιντ γκαρντ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιλέξει έναν παίκτη που θα παίζει στο δύο και θα μπορεί να ανεβαίνει και στο τρία. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Τάισον Κάρτερ που έπαιξε πέρυσι στο Λαύριο και έχει προφορική συμφωνία με την ομάδα, μπορεί να είναι το 2-1 που θα πάρει τη θέση του έβδομου ξένου. Αν βρεθεί γκαρντ, τότε μπορεί ο Τζαμάλ Τζόουνς (ή κάποιος αυτού του στυλ), πρώην του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, να γίνει ο συμπληρωματικός ξένος.

Με τους Σλούκα, Γουόκαπ, Λούντζη, Λαρεντζάκη, ΜακΚίσικ, η ανάγκη για έναν καλό περιφερειακό και για έναν συμπληρωματικό δεν είναι μεγάλη, σίγουρα όμως με μια καλή επιλογή, η γραμμή του Ολυμπιακού θα αναβαθμιστεί σημαντικά. Γι' αυτό δεν βιάζονται οι Πειραιώτες, που από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίζουν να μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας καθώς οι υποχρεώσεις τους θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου με το Κύπελλο Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ