EUROLEAGUE

Ματσόν: "Προσπάθεια παρά την κούραση"

Ματσόν: "Προσπάθεια παρά την κούραση"
Ματσόν

Προσπάθεια παρά την κούραση συνέστησε ο Αντρέα Ματσόν ενόψει του παιχνιδιού με την Μπενετόν

" Είμαστε πολύ κουρασμένοι μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα συνεχή ταξίδια. Επιστρέψαμε Κυριακή βράδυ από την Αθήνα και σε μιάμιση μέρα έχουμε ακόμα ένα ταξίδι, στο Τρεβίζο", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Ιταλός κόουτς.

" Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την ΑΕΚ στην Αθήνα, το οποίο απορρόφησε πολλή ενέργεια από τους παίκτες. Αν και ο αγώνας είναι ζωής ή θανάτου για την Μπενετόν κι όχι για μας, θα προσπαθήσουμε".

" Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι να προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε στο Τρεβίζο, ξεχνώντας ότι αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα".

Για τον πλέι μέικερ των "κιτρίνων", Γιώργο Καλαϊτζή, τόσο ο αγώνας με την Μπενετόν, όσο και αυτός που ακολουθεί με τη Μάλαγα, στο Αλεξάνδρειο, είναι πολύ σημαντικοί για την εμπειρία: " Κάθε ομάδα που σέβεται την ιστορία της πάντα παίζει για τη νίκη και ο φετινός Αρης το κάνει σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

" Περιμένουμε σκληρό αγώνα στο Τρεβίζο, αφού η Μπενετόν καίγεται για τη νίκη. Θα είναι καλό παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Παρά τον αποκλεισμό μας, έχουμε την ίδια δίψα και το ίδιο κίνητρο για να νικήσουμε. Αν δεν είχαμε κίνητρο, δεν θα παίζαμε στην Ευρωλίγκα".

" Βέβαια είναι δύσκολο να παίζεις ξέροντας ότι έχεις αποκλειστεί, όμως θα ήταν πολύ κρίμα να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε αδιάφοροι για τα δύο τελευταία ματς. Είμαστε επαγγελματίες και θα παίξουμε όπως στον πρώτο αγώνα με την Μπενετόν".

" Πρέπει να είμαστε σαθεροί και να παίξουμε όπως στα τελευταία ματς. Πρέπει να σταματήσουμε τον Ζήση, τον Γκορί και τον Σοράνια, χωρίς φυσικά να υποτιμούμε τους άλλους παίκτες της Μπενετόν".











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ