EUROLEAGUE

Καλαϊτζής: "Να κερδίσουμε την εμπειρία"

Καλαϊτζής: "Να κερδίσουμε την εμπειρία"
Καλαϊτζής

Για την Ιταλία αναχώρησε η αποστολή, ενόψει Μπενετόν. "Να μην χαλάσουμε την εικόνα μας", είπε ο Καλαϊτζής

Ο Αμερικανός, αποφασίστηκε να μείνει στην Ελλάδα και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, που θα του επιτρέψει να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή.
Η αποστολή των "κιτρίνων" αναμένεται να βρίσκεται στις 17:00 στη Βεννετία, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Τρεβίζο.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο Γιώργος Καλαϊτζής, μίλησε στο αεροδρόμιο για το τι μπορεί να κερδίσει ο Άρης, από αυτό το παιχνίδι: " Απομένουν δύο ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά θέλουμε να τα εκμεταλλευθούμε, λόγω της εμπειρίας που θα μας προσφέρουν".

" Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και την ιστορία της, πάντα παίζει για τη νίκη. Ο Άρης παίζει για να κερδίσει κάθε παιχνίδι και είναι κρίμα να χαλάσουμε την καλή εικόνα που έχουμε ήδη, την οποία δημιουργήσαμε με ιδρώτα και σκληρή δουλειά".

" Θα είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για αδιαφορία. Ακόμα και στο πρηγούμενο ματς εναντίον της Μπενετόν, στο τρεβίζο, που χάσαμε με 20 πόντους, παίξαμε δυνατά ως το τέλος και η ήττα ήρθε λόγω αστοχίας και όχι γιατί δεν παλέψαμε".

" Ο Άρης δεν θα κάνει χάρη σε κανένα και δεν θέλουμε χάρες από άλλους. Πρώτα απ' όλα είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να αγωνιστούμε για το καλύτερο".

Για την Μπενετόν, ο έμπειρός γκαρντ, είπε: " Ο Ζήσης είναι κινητήριος μοχλός της ομάδας, η οποία διαθέτει και έμπειρους παίκτες, όπως οι Σοράνια και Γκόρι. Αν μπορέσουμε να τους περιορίσουμε, χωρίς να υποτιμήσουμε τους υπόλοιπους, βρούμε λύσεις απέναντι στην περίεργη άμυνα του Μπλατ και είμαστε σταυεροί στην επίθεση, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Το δύο στα δύο στα τελευταία αδιάφορα παιχνίδια, θέλει ο Δημήτρης Τσαλδάρης: " Παρά το γεγονός, ότι οι δύο αγώνες που απομένουν, είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλουμε ισάριθμες νίκες για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δύνατό τρόπο. Δεν πάμε για τουρισμό στην Ιταλία, αφού κίνητρα υπάρχουν πολλά και είμαστε γεμάτοι από αυτά".

" Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο top-16 γιατί, έχουμε χάσει τα τρία προηγούμενα ματς στον πόντο, λόγω λάθών απειρίας. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί παίκτες μας δεν έχουν εικόνες από τέτοιες διοργανώσεις".














TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ