ΑΡΗΣ

Μάσεϊ: "Τους χρειαζόμαστε"

Το παρών στο Αλεξάνδρειο έδωσε ο Θανάσης Τζεβελέκης. Μάσεϊ: "Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας"

Στον Άρη όπως είναι φυσιολογικό τα πάντα από το βράδυ της Δευτέρας μετά την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου όλα κινούνται στους ρυθμούς του αυριανού παιχνιδιού. Τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και σε αυτές των φιλάθλων κι αυτό γιατί η νίκη είναι μονόδρομος στον δρόμο της πρόκρισης στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ. Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε μια δίωρη προπόνηση το πρωί στο Αλεξάνδρειο, ενώ λίγο πριν την έναρξη της ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης, έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο και μαζί με τον διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, μίλησαν με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός Τζερεμάϊα Μάσεϊ που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα παιδιά της "κίτρινης" κερκίδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

"Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, γιατί όπως είπα και πριν, μας περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση και γι’ αυτό τους θέλουμε κοντά μας. Η παρουσία τους στην κερκίδα είναι απαραίτητη γιατί μας δίνει δύναμη".

Σχετικά με το τι χρειάζεται ο Άρης προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ υπογράμμισε: "Ξέρουμε καλά ότι μας περιμένει μια ακόμη σκληρή αναμέτρηση, καθώς το Μαρούσι είναι αποδεδειγμένα μια καλή ομάδα.

Χρειάζεται λοιπόν να παίξουμε καλά στην άμυνα και να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει μέσα στο παρκέ για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι αντίπαλοι μας είναι το μόνο βέβαιο ότι θα παίξουν σκληρά, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και ότι θα παίξουμε και εμείς σκληρά για τη νίκη. Ότι συνέβη στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ανήκει στο παρελθόν. Αυτήν την φορά θα είμαστε έτοιμοι".





Τα εισιτήρια με Μαρούσι



Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από το μεσημέρι άρχισε η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι.

Στην ανακοίνωσή της γίνεται και σχετικό κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας σύμφωνα με το οποίο: "Η σειρά των αναμετρήσεων με το Μαρούσι έφτασε πλέον στην κόψη του ξυραφιού και είναι ευκολονόητο ότι αύριο το Αλεξάνδρειο θα πρέπει να μοιάζει με "καμίνι".

Ο λαός του ΑΡΗ οφείλει να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα δίνοντας το πιο δυναμικό παρών γεμίζοντας ασφυκτικά το γήπεδο και με τον δικό του παλμό (πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια και χωρίς υβριστικά συνθήματα και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βλάψει την ομάδα) να οδηγήσει τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ στην ημιτελική φάση των πλέι οφς".




Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1: 10 ευρώ, Θύρα 2-3: 20 ευρώ, Θύρα 4: 10 ευρώ, Θύρα 5-6: 10 ευρώ, Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ ενώ υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου αύριο ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (08/05).











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ