ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης στη θέση του συμβούλου της διοίκησης

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης
Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME SPORTS

Θέση συμβούλου στο πλευρό της διοίκησης της ΚΑΕ Αμαρουσίου ανέλαβε και επίσημα το Σάββατο (30/12) ο Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Το Μαρούσι επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη συμβούλου στο πλευρό της διοίκησης της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ της “Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου 1896” ΚΑΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αναστάσιο (Τάσο) Δελημπαλταδάκη, ο οποίος κατόπιν απόφασης του τελευταίου Δ.Σ, τοποθετείται στην θέση του Συμβούλου της Διοίκησης της ΚΑΕ.

Η απόφαση αυτή, ελήφθη με γνώμονα τον στόχο που έχει θέσει ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ για την ενίσχυση της ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα δημιουργώντας την προοπτική εξωστρέφειας και υλοποιώντας την διάθεση συνεργασίας με πρόσωπα και φορείς που έχουν εξειδικευμένη εμπειρία στο άθλημα της Καλαθοσφαίριση και ταυτόχρονα έχουν επιδείξει την διαχρονική αγάπη τους προς αυτό.

Πολυσχιδής και πολυπράγμων, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες του Μπάσκετ, ξεκινώντας από μικρή ηλικία ως αθλητής. Διετέλεσε επί σειρά ετών “ισχυρός άνδρας” του ιστορικού Ηλυσιακού που έφτασε μέχρι την Α1. Διέγραψε τεράστια διαδρομή ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ατζέντηδες που δραστηριοποιήθηκαν στο επαγγελματικό μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του ως Μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ (εκλέχθηκε ως ανεξάρτητος) με στρατηγικό ρόλο στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος της τέως Α2 Εθνικής Κατηγορίας (πλέον Elite League), σε ένα εθνικό πρωτάθλημα που για πρώτη φορά προσέλκυσε χορηγούς, φιλάθλους και παράλληλα συντελεί στην διαδικασία ανάδειξης και βελτίωσης Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών.

Η οικογένεια του Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Τάσο Δελημπαλταδάκη και του εύχεται κάθε επιτυχία".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ