ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει πρόεδρος στο Μαρούσι, στόχος η συμμετοχή στην Ευρώπη

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης
Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/INTIME SPORTS

Σε μία κίνηση που ταράζει τα νερά στο ελληνικό μπάσκετ προχωράει το Μαρούσι, αφού ο Τάσος Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ομάδα. Πλάνο για συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωπη από την νέα σεζόν.

Το Μαρούσι επέστρεφε φέτος στην Stoiximan Basket League και - όπως φαίνεται - οι στόχοι της ομάδας πάνε ακόμα πιο μακριά. Η τελευταία απόδειξη δεν άργησε να έρθει, με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη να αναλαμβάνει πρόεδρος στην ομάδα.

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει υπάρξει ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων μάνατζερ - και πλέον είναι μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ με αντικείμενο την Elite League - όντας από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ, με το Μαρούσι να σκοπεύει να συνεχίσει να εξελίσσεται, βάζοντας ψηλά τον πήχη.

Στο πλαίσιο της εξέλιξης αυτής μάλιστα, το Μαρούσι θέλει να αγωνιστεί από την νέα σεζόν στην Ευρώπη. Για αυτό μάλιστα έχει ήδη γίνει ένα ραντεβού με τον CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνό, όπου έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα των Βορείων Προαστίων σε διοργάνωση της FIBA.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία του Αμαρουσίου είναι συνδεδεμένη με την Ευρώπη, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2001, με τους Μαρουσιώτες να επιθυμούν να ζήσουν ξανά τις μέρες του παρελθόντος τους.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ