ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Παλιές καλές μέρες..."

Μαρκόπουλος: "Παλιές καλές μέρες..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς επί της Στεφανέλ πριν από 17 χρόνια, όπως και για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ.

"Ήταν μία πολύ καλή περίοδο της ζωής μου και του μπασκετικού ΠΑΟΚ μιας δυνατής ομάδας που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Κόρατς και το κατέκτησε", σχολίασε αρχικά ο Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ήταν μία ομάδα πολύ καλή με παίκτες όπως ο Σάβιτς και ο Μπέρι που ήταν οι ξένοι αλλά και οι Πρέλεβιτς, Κόρφας, Μπουντούρης και Γαλακτερός και όχι μόνο".

Για τον επαναληπτικό τελικό στην Τεργέστη δήλωσε: " Ήταν εξαιρετική ομάδα και πιστεύω ότι ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς στην Τεργέστη με το 100-91 και με μία πολύ καλή απόδοση".

Για το τι σήμαινε για τον ίδιο σημείωσε: " Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή ένας τίτλος όπως και για έναν σύλλογο που μας λείπουν στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση και να επανέλθουμε στις παλιές καλές ημέρες φτιάχνοντας καλές ομάδες".

Για την έλευση του κόσμου εκείνη την περίοδο στα γήπεδα είπε: " Τότε ερχότανε πάρα πολύς κόσμος στο γήπεδο και σκεφτείτε ότι στα παιχνίδια στην Ευρώπη ο κόσμος περίμενε από τις 17:00 έξω από το γήπεδο αν και το τζάμπολ γινόταν στις 21:45.

Εμείς αυτόν τον κόσμο θέλουμε να επανέλθει στο γήπεδο αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για να φέρει επιτυχίες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τον καταλαβαίνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί θέλει την ομάδα του πρώτη και παρά τις δύσκολες καταστάσεις εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Για την φετινή πορεία της ομάδας και την παρουσία της την στιγμή αυτή στην 3η θέση του πρωταθλήματος σημείωσε: " Η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο δυνατό και ίσως και κάποια πράγματα πάνω από τις δυνατότητές της. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύει ψηλά και ελπίζω στο μέλλον να φθάσει εκεί που θέλει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ