ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μανωλόπουλος για τους παίκτες του Περιστερίου: "Έβγαλαν την ψυχή τους"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την περίοδο που ήταν προπονητής στον Ήφαιστο την σεζόν 2019/20
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την περίοδο που ήταν προπονητής στον Ήφαιστο EUROKINISSI

Τα καλύτερα είχε να πει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για την προσπάθεια των παικτών του Περιστερίου στον αγώνα με τη Λάρισα.

Πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς με τη Λάρισα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τη μέρα που αντικατέστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει ότι το Περιστέρι θα πάρει την έκτη θέση στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League και έχει αρχίσει να προετοιμάζεται όχι τόσο για το ματς με τον Άρη (28/4 στις 20:00), όσο για το συναπάντημα με τον Προμηθέα στον πρώτο γύρο των playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

"Θα ξεκινήσω με μια ατάκα που λένε στον στρατό. Τίποτε δεν είναι τόσο άσχημο που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο. Εδώ έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Ξυπνάμε το πρωί και δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στο γήπεδο! Σήμερα ειδικά, επειδή έχουμε μια πολύ υπεύθυνη διοίκηση και ένα πολύ υπεύθυνο ιατρικό τιμ, η πρόταση τους σε μένα ήταν κάποια παιδιά να μην έρθουν καν στο γήπεδο. Να τους προστατεύσουμε. Αυτό κάναμε.

Είχαμε οκτώ παίκτες, με τον Γάϊο (Σκορδίλη) να μην ξέρουμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Του ζήτησα να μας βοηθήσει και να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί βοήθησε ενώ ήταν τραυματίας. Ο Ζώης (Καράμπελας) δεν μπορούσε δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση. Γενικά με εμένα με όλα αυτά τα προβλήματα που είχε δεν τον έχω δει και πολύ στο γήπεδο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έβγαλαν την ψυχή τους. Νομίζω σε γενικές γραμμές παίξαμε και καλό μπάσκετ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας.

Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε, όλες τις απώλειες που έχουμε, με το ιατρικό τιμ προσπαθούμε να τους φέρουμε πίσω και ελπίζω στον επόμενο αγώνα θα έχουμε πιο πολλούς παίκτες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Κι επειδή η προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά είναι μεγάλη, θέλω να πάρουν πίσω αυτά που δίνουν μέσα στο γήπεδο γιατί είναι πολλά. Θέλω να πάρουν πίσω αυτό που τους αξίζει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ