ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μάικ Τζέιμς: "Δεν είναι ντροπή να μην έχεις ομάδα"

Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ INTIME SPORTS

Με ένα post στο Twitter ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του λέγοντας πως δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει να κάνει ατομικές προπονήσεις και να παίζει για την ώρα με την ομάδα Β' της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι να βρεθεί λύση στο συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα. Με ένα post του στο Twitter ωστόσο, ο Αμερικανός στάθηκε στο γεγονός πως δεν είναι ντροπή να μην έχει βρει ομάδα ακόμα αναφέροντας και τα δεδομένα που επικρατούν σε Κίνα και ΝΒΑ.

"Αλήθεια δεν είναι ντροπή να μην έχεις ομάδα αυτή τη στιγμή. Η Κίνα είναι κλειστή για τους ξένους, μαθαίνω. Το ΝΒΑ γίνεται όλο και πιο σκληρό. Πολλοί καλοί αθλητές είναι εδώ και περιμένουν. Απλά μάλλον δεν είμαι ένας από αυτούς", έγραψε στο Twitter ο Τζέιμς.

Θυμίζουμε ότι ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε από τη Μόσχα πριν από μερικούς μήνες, μετά από αρκετά επεισόδια που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη, για να παίξει στους Μπρούκλιν Νετς και να τελειώσει τη σεζόν 2020/21 στο ΝΒΑ. Πλέον, λόγω του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα, ο Τζέιμς είναι πίσω στην Μόσχα ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ιτούδη και παίζει με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

To tweet του Μάικ Τζέιμς:

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ