ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΤΣΣΚΑ: "Ελεύθερος για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μάικ Τζέιμς"

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν από παιχνίδι για την EuroLeague
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς θα κλείσει τη σεζόν ως παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτό.

Με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, δίπλα σε Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Καϊρί Ίρβινγκ.

Αυτό γεγονός βέβαια δεν σημαίνει πως μπαίνει οριστικά τέλος στη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο τόσο για το 2021/22 όσο και για το 2022/23. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της σειράς των playoffs απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, η "αρκούδα" ανακοίνωσε το status του εκρηκτικού γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι θα λογίζεται ξανά παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Μάικ Τζέιμς ήρθαν σε συμφωνία, που επιτρέπει στον αθλητή να είναι free agent μέχρι το τέλος του 2020/21. Τις προσεχείς ημέρες, ο Μάικ Τζέιμς θα υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε διαφανεί στον ορίζοντα εδώ και αρκετό καιρό, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε άλλη αγωνιστική επιλογή μετά την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να τον "κόψει" από το ρόστερ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ