NBA

Με 10ήμερο στους Νετς ο Μάικ Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει στο ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός
Ο Μάικ Τζέιμς επιχειρεί να σκοράρει CSKA MOSCOW BC / INSTAGRAM

Συμβόλαιο διάρκειας 10 ημερών υπογράφει στους Μπρούκλιν Νετς ο Μάικ Τζέιμς, με την ελπίδα να πάρει και δεύτερο και στη συνέχεια να μείνει έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα των Ίρβινγκ, Χάρντεν, Ντουράντ.

Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πως ο Μάικ Τζέιμς είναι ελεύθερος να ολοκληρώσει στο ΝΒΑ τη σεζόν 2020/21, ο δημοσιογράφος του Athletic, Σαμς Καράνια, αποκάλυψε πως ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ πηγαίνει στους Νετς με δεκαήμερο συμβόλαιο και με την ελπίδα να πάρει και δεύτερο και στη συνέχεια να υπογράψει μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Τζέιμς βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφές με την ομάδα του Μπρούκλιν, που αναζητούσε έναν κοντό τουλάχιστον για τους αγώνες που μένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Τη φετινή σεζόν, ο 31χρονος γκαρντ έγραψε 19.3 πόντους από 51.1% στο δίποντο, 35.4% στο τρίποντο, μοίρασε 5.7 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ ανά 31:10 λεπτά σε 27 αγώνες της EuroLeague.

Στο παρελθόν ο Τζέιμς αγωνίστηκε στους Σανς και τους Πέλικανς, με μέσους όρους 9.3 πόντων, 2.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 19.2 λεπτά σε 36 αγώνες. Ήταν, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είδε το Two-Way συμβόλαιό του να μετατρέπεται σε εγγυημένο, πριν αποχωρήσει από το Φοίνιξ και τελικά γυρίσει στις ΗΠΑ λίγους μήνες πριν από τα 31α γενέθλιά του.

Photo credits: CSKA Moscow BC

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ