NBA

ΛεΜπρον Τζέιμς: Το ΝΒΑ δικαίωσε τους διαιτητές για το σουτ που έβαλε στα 2.3'' για το τέλος

Το 2ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς
Το 2ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς PRINT SCREEN

Το "Last Two Minute Report" του ΝΒΑ δικαίωσε τους διαιτητές για την απόφαση να μετρήσουν για δύο το σουτ που έβαλε ο ΛεΜπρον Τζέιμς στα 2.3'' για το τέλος του αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Το μυστήριο γύρω από το σουτ που έβαλε ο ΛεΜπρον Τζέιμς στα 2.3'' για το τέλος του αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς λύθηκε. Για την ακρίβεια, το έλυσε το ΝΒΑ μέσω του "Last Two Minute Report" (εξήγηση και ανάλυση όλων των controversial calls από τους διαιτητές στα δύο τελευταία λεπτά των αγώνων).

Σύμφωνα λοιπόν με το ΝΒΑ, οι διαιτητές ορθώς μέτρησαν για δύο το καλάθι του "Βασιλιά" κατόπιν εξέτασης του Instant Replay.

"Με βάση το NBA Replay Center Official δεν υπήρχε ξεκάθαρα και πειστικά οπτικά στοιχεία ότι η αρχική απόφαση ήταν λανθασμένη, οπότε δεν υπήρχε βάση για να αλλάξει αυτή. Όταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς σήκωσε τα πόδια του για το σουτ, το replay δείχνει ότι το δεξί πόδι μετακινείται ελαφρώς τόσο ώστε η άκρη του παπουτσιού να αγγίξει την γραμμή των τριών πόντων" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο "Last Two Minute Report".

Κι έτσι, γράφτηκε ο επίλογος σε μια φάση που έκανε έξαλλο τον ΛεΜπρον Τζέιμς, σε τέτοιο βαθμό που επικαλέστηκε ακόμη και τον... Στίβι Γουόντερ.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ