NBA

ΛεΜπρον Τζέιμς: Τα δύο καρέ που μεγαλώνουν την αμφιβολία για το αν ήταν δίποντο ή τρίποντο το σουτ στο φινάλε

Los Angeles Lakers' LeBron James plays during an NBA basketball game, Monday, Nov. 27, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Los Angeles Lakers' LeBron James plays during an NBA basketball game, Monday, Nov. 27, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO / MATT SLOCUM

Δίποντο ή τρίποντο; Δύο διαφορετικά φωτογραφικά καρέ επιτείνουν την αμφιβολία σχετικά με το σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς στο φινάλε του αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ανήμερα των 39ων γενεθλίων του, ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε δύο λόγους για να φύγει αναστατωμένος από το γήπεδο. Ο πρώτος ήταν η ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς κι ο δεύτερος το σουτ που έβαλε στα 2.3'' για το τέλος.

Ο ίδιος φώναζε στους διαιτητές πως ήταν για τρεις, εκείνοι όμως το χρέωσαν για δύο. Μετά από το τέλος του αγώνα, έβαλε στη συζήτηση μέχρι και τον... Στίβι Γουόντερ για να επιχειρηματολογήσει κατά της απόφασης των διαιτητών.

Το 1ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς
Το 1ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς PRINT SCREEN
Το 2ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς
Το 2ο καρέ του σουτ του ΛεΜπρον Τζέιμς PRINT SCREEN

Έχουν περάσει πόσες ώρες από το παιχνίδι κι ακόμη στα social media οι απόψεις διίστανται. Σε μια πρώτη ανάγνωση του VIDEO φαίνεται πως ο "Βασιλιάς" έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται. Ένα δεύτερο καρέ από το Instant Replay πιο πολύ μοιάζει όμως να δικαιώνει τους διαιτητές.

Ένα είναι σίγουρο: δίποντο ή τρίποντο, ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Όσες φορές κι αν δει το VIDEO.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ