NBA

Ξέσπασε ο ΛεΜπρον Τζέιμς κατά των διαιτητών: "Ακόμα και ο Στίβι Γουόντερ θα μπορούσε να δει ότι είναι τρίποντο"

Ξέσπασε ο ΛεΜπρον Τζέιμς κατά των διαιτητών: "Ακόμα και ο Στίβι Γουόντερ θα μπορούσε να δει ότι είναι τρίποντο"

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στις λεπτομέρειες με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να εκφράζει τα παράπονά του για την απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν για δύο πόντους ένα κομβικό για την οικονομία του αγώνα, σουτ, θεωρώντας πως δεν πατούσε την γραμμή και έπρεπε να μετρήσει για τρεις.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς λύγισαν στις λεπτομέρειες τους Λέικερς με 108-106, ωστόσο η ομάδα του Λος Άντζελες έχει έντονα παράπονα από την απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν ως δίποντο ένα μακρινό σουτ του ΛεΜπρόν.

Συγκεκριμένα, με τους Λέικερς πίσω για τρεις (107-104), ο "βασιλιάς" έφυγε στον αιφνιδιασμό και ευστόχησε από μακριά 2.3" πριν το άκουσμα της κόρνας, ωστόσο οι διαιτητές θεώρησαν πως πατούσε τη γραμμή και το χρέωσαν ως δίποντο.

Ο ΛεΜπρόν ήταν έξαλλος για την συγκεκριμένη απόφαση και εξέφρασε τα παράπονά του μετά το τέλος του αγώνα, όπου δήλωσε σχετικά:

"Είναι προφανώς τρίποντο, το πόδι μου είναι πίσω από τη γραμμή. Μπορείς να δεις την απόσταση μεταξύ του ποδιού μου και της γραμμής του τριπόντου. Ακόμη κι ο Στίβι Γουόντερ θα μπορούσε να το δει. Μίλησε στον διαιτητή και μου είπε ότι δεν ήταν στο χέρι τους. Κάποιος από το κέντρο του ριπλέι τρώγοντας σάντουιτς με ζαμπόν έκανε το σφύριγμα".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Γιατί έχουμε το ριπλέι; Γιατί έχουμε το ριπλέι, όταν ακόμα και το ριπλέι κάνει λάθος; Ποιος είναι στο κέντρο του ριπλέι; Έχουμε ρομπότ εκεί; Τι συμβαίνει; Αν δεν βλέπεις αυτό... Αυτό είναι καθαρό. Ακόμα κι αν το σουτ γίνεται και το πόδι μου είναι στη γραμμή μετά, δεν έχει σημασία. Είναι απογοητευτικό".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ