EUROLEAGUE

Λάσο: "Πρέπει να μάθουμε από το σημερινό"

Λάσο: "Πρέπει να μάθουμε από το σημερινό"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο χαρακτήρισε ως απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού (85-69) στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τα λάθη που έκανε απόψε (20/3).

Η Ρεάλ έχασε κατά κράτος στο ΟΑΚΑ (85-69), αδυνατώντας να ελέγξει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού και να βρει αντίβαρο στην ενέργεια που έβγαζαν οι "πράσινοι" στο παρκέ. Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πάμπλπ Λάσο στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του, ενώ ευχήθηκε η αποψινή εμφάνιση να αποτελέσει το καλύτερο μάθημα εν όψει της συνέχειας.

" Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη γιατί έπαιξε καλύτερα από το πρώτο λεπτό και είχε περισσότερη ενέργεια. Δεν ήμασταν καλοί να ματσάρουμε τους παίκτες, το ένας εναντίον ενός, τα ριμπάουντ. Είναι λογικό όταν χάνεις απέναντι στον Παναθηναϊκό με αυτόν τον τρόπο, να χάνεις. Αν δεν παίζεις στον μέγιστο βαθμό, χάνεις. Είναι ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό. Ελπίζω να μας βοηθήσει στο μέλλον", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Μαδριλένων, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Ρούντι Φερνάντεθ στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε:

" Δεν παίζαμε καλά. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μείνει στο παρκέ ή να συζητήσουμε κάτι επ αυτού. Τέτοιες ημέρες δεν θέλω να μιλάω για παίκτες μεμονωμένα, αλλά συνολικά για την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ