EUROLEAGUE

Κοντά στον άτυχο φίλο η ΚΑΕ

Κοντά στον άτυχο φίλο η ΚΑΕ
Επεισόδια στο ΣΕΦ

Κοντά στον άτυχο φίλο που τραυματίστηκε από ρίψη δακρυγόνων, η ΚΑΕ. Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο "Σόφο"

Ο 15άχρονος Νίκος Παπαδάκης νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με τραύματα στο δεξί μάτι και το χέρι, θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση στον κερατοειδή προκειμένου να μην διατρέξει πρόβλημα η όραση του. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα στηρίξει τον μικρό και την οικογένειά του όχι μόνο ηθικά, αλλά και ουσιαστικά όπως τόνισαν και οι δυο "ερυθρόλευκοι" παράγοντες.
Σταύρος Ελληνιάδης
" Δεν έχουμε πάρει ακόμα καμία εξήγηση για τα όσα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ. Μόνο ως προβοκάτσια μπορούμε να εκλάβουμε την αυθαίρετη είσοδο των ΜΑΤ στο φουαγέ του γηπέδου και τη ρήψη δακρυγόνων που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμού του παιδιού όπως και πολλών ακόμα φιλάθλων, αλλά και την παρ’ ολίγο διακοπή του αγώνα.

Ζητάμε εξηγήσεις από τους Υπουργούς Δημοσίας Τάξεως και Αθλητισμού και την παραδειγματική τιμωρία αυτών που αποφάσισαν τη ρήψη δακρυγόνων. Κάποιοι ίσως φοβούνται την είσοδό μας στο φάιναλ φορ, αλλά να ξέρουν ότι οι φύλακες έχουν γνώση.

Μιλήσαμε με το παιδί και τους γονείς του. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Αγγελόπουλος, όλοι είμαστε δίπλα του όχι μόνο ηθικά αλλά και με ότι ακόμα χρειαστεί



".

Χρήστος Σταυρόπουλος
"Αναμφισβήτητα γεννάνε υποψίες τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΣΕΦ. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί και δυστυχώς δεν έχουμε πάρει ακόμα καμία εξήγηση. Το παιδί τραυματίστηκε στο μάτι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση για να μην χάσει την όρασή του.

Σε δυο, τρεις μέρες θα ξέρουμε καλύτερα κι ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εννοείται ότι θα είναι δίπλα του σ’ ότι χρειαστεί. Είναι πρωτοφανές σε μια γιορτή του μπάσκετ να γίνονται τέτοια πράγματα".





Αμφίβολος ο "Σόφο"

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνθηκε στη σημερινή προπόνηση ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ακολούθησε θεραπεία υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή των "ερυθρόλευκων", Νίκου Λυκουρέση. Ο 22άχρονος σέντερ του Ολυμπιακού θεωρείται αμφίβολος για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ την Κυριακή στις 17:00.




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ