ΑΕΛ

Κολώκας: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Κολώκας: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"
Πάτερσον

Χαμηλά τους τόνους κράτησε ο Μάρκος Κολώκας, ενόψει του Σαββατιάτικου ματς με το Αιγάλεω για την 3η αγωνιστική

Ο έμπειρος άσος κράτησε χαμηλά τους τόνους, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του, που έχει νικήσει Ολύμπια και Κολοσσό.
" Ξεκινήσαμε την πορεία μας κάνοντας μερικά θετικά αποτελέσματα, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για κρίσεις. Το καλό είναι ότι δείχνουμε εξίσου καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και στην ομάδα κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του", είπε ο άσος των "βυσσινί".

" Το παιχνίδι στο Αιγάλεω είναι πολύ δύσκολο αφού ο αντίπαλός μας έκανε πολύ καλή αρχή και μάλιστα αποτελεί έκπληξη το γεγονός αυτό για πολλούς, ενώ διαθέτει και μια δυνατή έδρα".

" Εμείς από την πλευρά μας κάναμε καλή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ ότι διαθέτουμε έμπειρους παίκτες που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και σε αυτή την δύσκολη αποστολή, αρκεί να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί".

Πιλαφίδης: " Δύσκολο το έργο μας στο Αιγάλεω"
Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Πιλαφίδης, τόνισε στο site της ομάδας: " Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα. Από την αρχή του πρωταθλήματος το Αιγάλεω έδειξε πως έχει σαφής αγωνιστικούς προσανατολισμούς και ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Προέρχεται από δύο νίκες και αυτό μαρτυράει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται".

Όσον αφορά στη συνταγή της νίκης, ο έμπειρος κόουτς, είπε: " ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ βασικό κομμάτι, όπως και το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε στην άμυνα".

" Σε γενικές γραμμές καταφέραμε αρκετά πράγματα και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Ωστόσο, ακόμη θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και εκεί που πραγματικά μπορούμε".











TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ