EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Γι αυτό πήραμε τον Νέλσον"

Ιβάνοβιτς: "Γι αυτό πήραμε τον Νέλσον"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στα σημεία που έφεραν το θετικό αποτέλεσμα, σχολιάζοντας παράλληλα την απόδοση του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σωστά αυτά που έπρεπε και πήρε τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (85-69) αποκτώντας εκ νέου προβάδισμα μίας νίκης από την πέμπτη θέση -και την Άλμπα Βερολίνου. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε:

" Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Πριν από αυτό το ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε απόψε. Περιορίσαμε το τρανζίσιον, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και ήμασταν πολύ καλή στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού", για να συνεχίσει λέγοντας:

" Από τη στιγμή που πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε και πετύχαμε εύκολα καλάθια, μα πάνω απ όλα είχαμε πολλή υπομονή στο παιχνίδι μας. Υπήρχαν εξαιρετικές προϋποθέσεις".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για την απόδοση του ΝτεΜάρκους Νέλσον σχολίασε: " Αυτός είναι ο ΝτεΜάρκους που θέλαμε. Γι αυτό τον πήραμε στην ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο τραυματισμός που είχε τον άφησε πίσω και δεν έχει καταφέρει να αποδώσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ