ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Iτούδης: "Πρέπει να προσέξουμε"

Iτούδης: "Πρέπει να προσέξουμε"
New Image

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό για την έβδομη αγωνιστική

Ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ανέλυσε τον Κολοσσό λέγοντας: " Έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα η οποία έχει πλούσιο ταλέντο επιθετικά και αρέσκεται να "πηγαίνει" σε υψηλά σκορ όπως έδειξε στα ματς με Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ. Βασίζεται πολύ στην ικανότητα που έχουν τα "τεσσάρια" του όπως ο Γιοσίποβιτς ή ο Ασημακόπουλος όταν παίζει εκεί να ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες και ειδικά ο Γιοσίποβιτς είναι ένα παίκτης που μπορεί να παίξει και με πρόσωπο στο καλάθι και με πλάτη.

Η παρουσία του Διαμαντόπουλου έχει δώσει στον Κολοσσό επιπλέον δύναμη στην επίθεση, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει φάσεις δικές του, να παίξει στο ανοικτό γήπεδο ή στο 5 εναντίον 5, ενώ κατέχει το υψηλότερο ποσοστό στα σουτ 3 πόντων στην Λίγκα και έχει βελτιώσει ιδιαίτερα το σουτ από τα 6.25 όταν βρίσκεται στην αδύνατη πλευρά της επίθεσης.

Μαζί με τον Πίνοκ έχει δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο στα γκαρντ με τον πρώτο να είναι καλός σκόρερ, σουτέρ και έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, όπως άλλωστε και οι Διαμαντόπουλος, Γιοσίποβιτς. Επίσης ο Στίνσον και τα άλλα γκαρντ της ομάδας τρέχουν την ομάδα πολύ καλά και παίζουν καλά το πικ-εν-ρολ.

Γενικά ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που παίζει με πολλούς τρόπους στην επίθεση και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στις περιστροφές και στις αλληλοκαλύψεις μας. Εμείς βρίσκουμε τη συνοχή μας σαν ομάδα, αυξάνουμε συνεχώς τα ποιοτικά λεπτά παιχνιδιού μας και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το ματς αφού πάντα ένα ματς στην Ρόδο και σε αυτό το μικρό γήπεδο κρύβει παγίδες και δυσκολίες





."

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου για τη Ρόδο αφού πρώτα προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ