EUROLEAGUE

Η πρώτη "απουσία" του Διαμαντίδη

Η πρώτη "απουσία" του Διαμαντίδη
Διαμαντίδης

Μετά από 205 σερί παιχνίδια ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα κάνει... διάλειμμα στην Πόλη

Έχει αγωνιστεί και στα 205 ματς που έχουν δώσει αυτά τα τρία χρόνια οι "πράσινοι" σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωλίγκα. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και στα 205!
Το απίστευτο σερί του "σταματάει" στο ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, λόγω μιας ίωσης. Το ιατρικό τιμ έκρινε σκόπιμο ότι ο διεθνής πλέι-μέικερ πρέπει να μείνει στην Αθήνα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθεί ο οργανισμός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντίδης "έτρεχε" ένα ακόμη μεγαλύτερο σερί συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, το οποίο έλαβε τέλος το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον άφησε εκτός 12άδας στο τουρνουά του Στρασβούργου.

"Μακάρι σε όλη την καριέρα να έχει μια ίωση" ήταν η... ευχή του Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ από τη μεριά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρόσθεσε: "Δεν έχουμε μαζί μας τον Μήτσο. Είναι απώλεια, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά".

Zoτς: "Δεν θα τους υποτιμήσουμε"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας τόνισε: " Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα και κανείς μας δεν εκτιμά ότι η αποστολή μας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι εύκολη.

Πρόκειται για μία ομάδα με πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Ουίλι Σόλομον, ο Ίμπο Κουτλουάι, ο Ομέρ Ονάν και ένα γκρουπ από ενδιαφέροντες νεαρούς παίκτες. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε, καθώς θα παίζει στην έδρα της απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και το κίνητρο είναι μεγάλο. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη που έχει ίωση, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες για να πετύχουμε το στόχο μας

".

O Κώστας Τσαρτσαρής από την πλευρά του ανέφερε: " Το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο μας. Αναμένουμε καυτή ατμόσφαιρα στο Αμπντί Ιπεκτσί, αλλά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση και να κερδίσουμε μία ακόμη μάχη της Ευρωλίγκα.

Η νίκη επί της Ροάν με 123-83 δεν σήμαινε τίποτα για μας, καθώς η αντίπαλη ομάδα ήταν κατώτερης δυναμικότητας από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι βελτιωνόμαστε. Αυτή τη βελτίωση θέλουμε να τη συνεχίσουμε και στην Τουρκία

".










TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ