ΙΚΑΡΟΣ

Ιστορικό παιχνίδι για τον Ίκαρο Χαλκίδας

Ιστορικό παιχνίδι για τον Ίκαρο Χαλκίδας
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Π. την Κυριακή (20/10, 5μ.μ.) στο κλειστό της Κανήθου στο πρώτο του παιχνίδι στη Χαλκίδα. Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησαν οι Καλαφατάκης και Παπανικολόπουλος

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ετοιμάζεται να ζήσει μία ιστορική στιγμή το απόγευμα της Κυριακής (20/10, 5μ.μ.) κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό της Κανήθου,

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στον Ίκαρο.

"Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο κλειστό της Κανήθου για το πρωτάθλημα της Α1 απέναντι σε έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο σαν τον Απόλλωνα, ο οποίος από την πρώτη αγωνιστική έδειξε πως έχει ένα δυνατό σύνολο", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση μας και μετά το ματς με το Ρέθυμνο, δουλέψαμε σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με στόχο τόσο να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, όσο και στο να βοηθήσουμε τον Γκαγκαλούδη και τον Μπεκ να προσαρμοστούν πλήρως. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου της Χαλκίδας, ο οποίος ως τώρα έχει αγκαλιάσει τη προσπάθεια που γίνεται τόσο από το διοικητικό, όσο και από το αγωνιστικό επιτελείο".

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπανικολόπουλος ανέφερε πως: "είναι το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Ο Απόλλωνας και φέτος έχει δημιουργήσει μια πολύ σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι του. Με τον κόουτς Καλαφατάκη και το υπόλοιπο επιτελείο, δουλέψαμε σε πολλά διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο της Κανήθου, δίνοντας μας μεγαλύτερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ