ΑΕΚ

Ίνγκλις: "Έρχομαι..."

Ίνγκλις: "Έρχομαι..."
INTIME SPORTS

Το σίριαλ της παραμονής του Καρλ Ίνγκλις ολοκληρώθηκε δια στόματος του Καναδού γκαρντ. Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

" Παιδιά, καλά Χριστούγεννα σε όλους. Απ ότι φαίνεται θα συνεχίσω να φοράω τα κιτρινόμαυρα για φέτος. Ας τελειώσουμε τη δουλειά, παιδιά". Με αυτά τα λόγια, ο Καρλ Ίνγκλις έβαλε τέλος στην... αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ, αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καναδός γκαρντ, που αναζητούσε εσχάτως ομάδα στο εξωτερικό, δεν βρήκε αυτό που περίμενε -από εκπρόσωπο της Euroleague- κι έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα. Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να πιάσει δουλειά και να ενισχύσει την "Ένωση" στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, κόντρα στο Ρέθυμνο.

Αν κρίνουμε πάντως από την ατάκα του "φέτος" στο εν λόγω "τιτίβισμα", προκύπτει το συμπέρασμα πως δεν αποδέχθηκε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 . Κάτι που του έχει προτείνει ο Μάκης Αγγελόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ