ΑΕΚ

Η πρόταση για επέκταση και το deadline

Η πρόταση για επέκταση και το deadline
INTIME SPORTS

Πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση επέκτασης στον Καρλ Ίγκλις, ο οποίος έχει δεχθεί το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague -όχι όμως, πρόταση. Η προθεσμία του Σάκοτα.

Ο Καρλ Ίνγκλις αναχώρησε για τον Καναδά (με προγραμματισμένη άδεια), αλλά ουδείς δέχεται να βάλει το χέρι του στην φωτιά για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες του sport24.gr θέλουν την Ένωση να έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης (έως το 2016) στον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ, προκειμένου να 'χει ένα επιπλέον κίνητρο να γυρίσει και να μην ασχοληθεί περισσότερο με το ενδιαφέρον που 'χει δεχθεί από ομάδες της Euroleague. Ποιες είναι αυτές; Δημοσιεύματα αναφέρουν την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι. Ουδεμία έχει καταθέσει πρόταση, αμφότερες αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση, αλλά ακόμα τίποτα δεν θεωρείται ως δεδομένο. Οι "μπλαουγκράνα" σκέφτονται και το γεγονός να ζητήσουν από τη Λιμόζ να τους... επιστρέψει τον Λέο Βέστερμαν (τον έδωσαν ως δανεικό, το καλοκαίρι). Στα των πρωταθλητών Ευρώπης, επίσης ερευνούν την αγορά, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Σε κάθε περίπτωση, πηγές αναφέρουν πως ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ενημερώσει τον Ίνγκλις πως περιμένει την απάντηση του αυτήν την εβδομάδα -είτε αρνητική, είτε θετική-, διαφορετικά θα κινηθεί για την αναζήτηση άλλου παίκτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ