ΑΕΚ

Η Παρασκευή (19/12) του Ίνγκλις

Η Παρασκευή (19/12) του Ίνγκλις
INTIME SPORTS

Κρίσιμη για το μέλλον του Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ είναι η Παρασκευή (19/12), μέρα κατά την οποία εκπνέει το deadline που έχει δώσει ο Ντράγκαν Σάκοτα στον Καναδό. Διαβάστε τι ισχύει.

Ήρθε στην ΑΕΚ στις αρχές Νοέμβρη και κατάφερε να κάνει εξ' αρχής, τη διαφορά. Ο Καρλ Ίνγκλις οδηγεί εκ του ασφαλούς την Ένωση, ωστόσο οι ομάδες ανά την Ευρώπη δεν μένουν αδιάφορες από τις εμφανίσεις του. Όλα αυτά με τον έμπειρο φόργουορντ να βρίσκεται ακόμα στον Καναδά, κάνοντας χρήση της προγραμματισμένης άδειάς του.

Οι διοικούντες την Ένωση έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας με τον Ίνγκλις μέχρι το 2016 και όλα δείχνουν πως θα απαντήσει θετικά σε αυτή. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν μέχρι το τέλος της ημέρας (19/12) την οριστική απάντησή του, μιας και εκπνέει το deadline που του έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Στο μεταξύ, για να διατηρήσει σε φόρμα τους παίκτες του ο Σάκοτα όρισε φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό το μεσημέρι του Σαββάτου (20/12. 13:00) στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που δεν θα αγωνιστεί ο Καρλ Ίνγκλις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ