ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον NBAερ Σακίλ Χάρισον σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

Ο Σακίλ Χάρισον
Ο Σακίλ Χάρισον Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Η Αρμάνι Μιλάνο κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ψάχνοντας για πόιντ γκαρντ, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σακίλ Χάρισον (30 χρονών, 1.93 μέτρα).

Ο Σακίλ Χάρισον (30 χρονών, 1.93 μέτρα) είναι σύμφωνα με σειρά ξένων δημοσιευμάτων ο εκλεκτός του Έτορε Μεσίνα για την θέση του πόιντ γκαρντ στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ιταλοί κοιτούσαν την αγορά εδώ και καιρό λόγω της μέτριας παρουσίας των Κέβιν Πάνγκος και Μαοντό Λο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Παντελέο Ντελ' Όρκο, να παραδέχεται πριν από μερικές ημέρες πως αν υπάρξει κάποια καλή ευκαιρία θα εξεταστεί. Αυτή η ευκαιρία φαίνεται ότι εμφανίστηκε στο πρόσωπο του NBAερ γκαρντ.

Ο Χάρισον αγωνίζεται στο NBA με... διαλείμματα από το 2017 - αφού έχει περάσει αρκετό χρόνο και στην G-League - έχοντας την φήμη του εξαιρετικού αμυντικού, κάτι που αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του σε "Αμυντικό της χρονιάς" στην G-League την σεζόν 2021/22, αλλά και τις δύο (συνεχόμενες) παρουσίες του στην καλύτερη αμυντική πεντάδα (2022 και 2023).

Στην πορεία του στο NBA είχε 5.3 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής (180 αγώνες - 23 ως βασικός), ενώ στην αντίστοιχη πορεία του στην G-League είχε 11.5 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ