ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: "Θέλαμε να κρατήσουμε τον Νέιπιερ, αλλά ζήτησε τα τριπλά λεφτά και είχαμε ήδη επενδύσει στον Μίροτιτς"

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ABA LEAGUE J,T,D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Πανταλέο Ντελ' Όρκο δήλωσε ότι ο στόχος της Αρμάνι ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σαμπάζ Νέιπιερ αλλά ο Αμερικανός ζήτησε τριπλασιασμό των αποδοχών του και δεν γινόταν να μείνει δεδομένης και της επένδυσης που είχε γίνει με τον Μίροτιτς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ξεκινήσει την σεζόν με ρεκόρ 1-5 στην EuroLeague. Υπάρχει μία - αναμενόμενη - γκρίνια λόγω των επενδύσεων που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και των κινήσεων που δεν έγιναν, όπως η παραμονή του Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο Πανταλέο Ντελ' Όρκο ωστόσο είχε να πει κάτι για όλα αυτά. Βασικά, είχε να πει αρκετά.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta Dello Sport και αναφερόμενος αρχικά στον Νέιπιερ - που αποχώρησε και συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα - τόνισε: "Θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι, αλλά ζήτησε τα τριπλά λεφτά από αυτά που πήρε πέρυσι και δεν θέλαμε να δώσουμε τόσα χρήματα. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά λεφτά στον Μίροτιτς, τον μισό μισθό του οποίου καλύπτει η Μπαρτσελόνα".

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Αρμάνι τόνισε ότι η ιταλική ομάδα περιμένει περισσότερα από τον Μαοντό Λο και ίσως βγει στην αγορά για πόιντ γκαρντ: "Υπογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος ακόμα δεν παίζει στο επίπεδο που περιμέναμε. Αν υπάρξει ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δεν θα ξοδέψουμε τρελά λεφτά. Με το financial fair play πλέον υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβαστούμε, διαφορετικά θα πληρώσουμε πρόστιμα".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ