ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Μπεν Μπεντίλ

Ο Μπεν Μπεντίλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μπεν Μπεντίλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπεντίλ συμφώνησε η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρκια, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία, Ντίνου Μήτογλου.

Τον αντικαταστάτη του Ντίνου Μήτογλου που είναι τραυματίας φαίνεται πως βρήκε η Αρμάνι Μιλάνο που συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπεντίλ, όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Εμιλιάνο Κάρκια. Ο τραυματισμός του Ντίνου Μήτογλου έχει αφήσει ένα κενό στην Αρμάνι Μιλάνο και ο ιταλικός σύλλογος βγήκε στην αγορά για παίκτη, ενώ όπως αναφέρει ο Κάρκια η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ολοκληρωθεί και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο Μεντίλ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας μέσο όρο 16 πόντους με 5.3 ριμπάουντ και 1.7 κελψίματα σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup. Ο Αμερικανός φόργουορντ γνωρίζει την EuroLeague καθώς αγωνίστηκε σε αυτή για δύο σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ