ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Χειρουργήθηκε ο Μήτογλου και ξεκινάει αποθεραπεία

Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι
Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ντίνος Μήτογλου καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό πόδι το Σάββατο (20/11), ενώ όπως ενημέρωσε η Αρμάνι θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπείες με την κατάστασή του να επανεκτιμάται σε ένα μήνα.

Σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι υποβλήθηκε το Σάββατο (20/11) στη Μόντσα, ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, Ντίνος Μήτογλου. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας στάθηκε πολύ άτυχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Ιταλών με την Ούνικς Καζάν, καθώς υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Όπως ενημέρωσε ο ιταλικός σύλλογος, ο Μήτογλου θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα μήνα. Μάλιστα ο Έλληνας ψηλός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα ενθαρρυντικά του μηνύματα και την στήριξή του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ