ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Κοιτάει τον Μπεν Μπεντίλ

Ο Μπεν Μπεντίλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μπεν Μπεντίλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Μετά από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην έδρα της, η Αρμάνι Μιλάνο έχει αρχίσει να κοιτάει την αγορά για να καλύψει το κενό του Μήτογλου και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Μπεν Μπεντίλ είναι ένα από τα ονόματα που την ενδιαφέρουν.

Ο τραυματισμός του Ντίνου Μήτογλου έχει αφήσει ένα κενό στην Αρμάνι Μιλάνο και η ήττα της ιταλικής ομάδας από τον Ολυμπιακό για την EuroLeague έκανε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αρέσει στον Μεσίνα που εξετάζει την περίπτωσή του.

Πρόκειται για τον Μπεν Μπεντίλ που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας μέσο όρο 16 πόντους με 5.3 ριμπάουντ και 1.7 κελψίματα σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup. Ο Αμερικανός φόργουορντ γνωρίζει την EuroLeague καθώς αγωνίστηκε σε αυτή για δύο σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως ανέφερε και ο κόουτς των Ιταλών μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό, "Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή είναι να βρούμε κάποιον να αντικαταστήσουμε τον Μήτογλου καθώς θα λείψει για αρκετό διάστημα. Θέλουμε και προσπαθούμε να ενισχυθούμε καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι παίκτες που έχουμε θα επιβαρυνθούν, τα λεπτά θα αυξηθούν και η ποιότητά μας δεν θα είναι η ίδια".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ