ΑΕΚ

Η ανακοίνωση, ο Άντερσεν κι η υπογραφή

Ανακοίνωση του Σπόρτιγκ με αποδέκτη την Ένωση. Διακαής πόθος ο Άντερσεν. Υπέγραψε ο Κίκερπιλ

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Σπόρτιγκ με αφορμή τα δημοσιεύματα που διέρρευσαν στα ΜΜΕ και που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα σχετικά με την ενοικίαση του γηπέδου στην ΚΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό τα παρακάτω:

Ουδέποτε ζητήθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ και άνω όπως γράφτηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες διαψεύδονται κατηγορηματικά από το σωματείο μας και δεν έχουν ίχνος αληθείας. Τέλος η διοίκηση του ΑΟ Σπόρτιγκ είναι στη διάθεση των υπευθύνων της ΚΑΕ ΑΕΚ για οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το θέμα του γηπέδου"

.

Ξανά στο παιχνίδι...

Κι ενώ οι "κιτρινόμαυροι" -μετά την αρνητική απάντηση από τα Άνω Λιόσια- στρέφονται αποκλειστικά στη λύση του Ελληνικού (μέσω του αντιπροέδρου και αντιδημάρχου Βασίλη Βάσσιου), δεν αποκλείεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις να συζητήσουν και πάλι με τους Πατησιώτες.

Αν πάντως μέχρι την Παρασκευή δεν προκύψει κάτι τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα δηλώσουν την έδρα τους στον ΕΣΑΚΕ, αλλά... κώλυμα, πετώντας το "μπαλάκι"στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που ενδεχομένως να προτείνει τη λύση του ΟΑΚΑ.

Έκλεισε ο Κίκερπιλ

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΚΑΕ, ο Τάρμο Κίκερπιλ θεωρείται παίκτες της ΑΕΚ, καθώς έστειλε υπογεγραμένο το συμβόλαιο του. Ο Εσθονός φόργουορντ θα ενισχύσει τη φροντ-λάιν της Ένωσης καλύπτοντας τη θέση "4".

Τελειώνει με Άντερσεν

Ο Κώστας Φλεβαράκης άφησε κατά μέρος τους υποψήφιους Αμερικανούς σέντερ, δοκιμάζοντας την... τύχη του με τον Μίκαελ Άντερσεν. Μπορεί ο Δανός σέντερ (34, 2.14) να έχει "αλμυρό" κασέ, αλλά ο 39χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει και με αυτόν την τακτική που έφερε τον Νέμεθ στην ομάδα.

Φιλοδοξεί δηλαδή μέσω της προσωπικής επαφής να πείσει τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του και να ενισχύσει την ομάδα. Το... ντόμινο θα παρασύρει και τον δεύτερο ξένο, που σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι καθαρό "5άρι", αλλά παίκτης που παίζει και πιο μακριά από το καλάθι.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ