ΑΕΚ

Μετά τον Νέμεθ ο... Κίκερπιλ

Μετά την ανακοίνωση των Νέμεθ-Βασιλόπουλου η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει το ίδιο με τον Εσθονό Κίκερπιλ

Συγκεκριμένα αργά το βράδυ της Κυριακής έστειλε υπογεγραμένο το προσύμφωνο του ο Τάρμο Κίκερπιλ (32, 2.00), ο Εσθονός φόργουορντ που θα ενισχύσει τη φροντ-λάιν της ομάδας.
Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται τη Δευτέρα οι "κιτρινόμαυροι" να ανακοινώσουν και την παραμονή των Παπανικολάου-Χατζή, που θα δώσουν το παρών στην επίσημη "πρώτη" της ομάδας. Μαζί τους κι ο Βούλγαρος Ιβάν Λάλιτς (20, 1.96) ο οποίος θα δοκιμαστεί μαζί με έναν ακόμη Σέρβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την μεταγραφή του Ίστβαν Νέμεθ, τον οποίο επιθυμούσαν να συμπεριλάβουν στο ρόστερ τους ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως και του νεαρού παίκτη που αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο, Φώτη Βασιλόπουλου.

Με συντονισμένες προσπάθειες των παραγόντων της ΚΑΕ, αλλά πρωτίστως με τις "διπλωματικές" και απόλυτα εύστοχες ενέργειες του Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος τον "κέρδισε" στις κατ' ιδίαν συνομιλίες και τον έπεισε να... λειτουργήσει με το συναίσθημα, ο Ούγγρος αριστερόχειρας γκαρντ (1μ.92, 29χρ.) είπε στην Ένωση το πολυπόθητο "ναι".

Πρόκειται, πραγματικά, για "λαβράκι", για έναν παίκτη που αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις του πλέι μέικερ και του σούτινγκ γκαρντ.

Ο Νέμεθ έχει αγωνιστεί στις Kormend (2001-03), Μπενετόν (2002-03), Βοϊβοντίνα (2003-04), Σοπότ (2004-06) και –ξανά- Βοϊβοντίνα (2006-08). Με την φανέλα της τελευταίας την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 12.9 πόντους, 1.4 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.1 ριμπάουντ.

Η ΑΕΚ απέκτησε, επίσης, τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Χαλκίδα αλλά έπαιξε και στον Πανιώνιο. Γεννήθηκε στις 08/02/1986, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ"







.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ