ΑΕΚ

Γηπεδικά και μεταγραφικά σχέδια

Το "όχι" των Άνω Λιοσίων στέλνουν την Ένωση σε άλλες λύσεις. Τι σκέφτεται για τη φροντ-λάιν ο Φλεβαράκης

Την Τρίτη η απάντηση του δημάρχου Χρήστου Παππού ήταν αρνητική, κάτι που σημαίνει ότι οι "κιτρινόμαυροι" αναγκάζονται να στραφούν σε εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι το κλειστό του Ελληνικού, παρότι τα παλαιότερα χρέη της ομάδας απέναντι στην εταιρία που διαχειρίζεται τα Ολυμπιακά Ακίνητα στέκονται εμπόδιο.
Καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με ένα γήπεδο που μοιάζει από όλες τις απόψεις ιδανικό (πλην της απόστασης από τις... κιτρινόμαυρες περιοχές) θα παίξει ο αντιπρόεδρος της ομάδας και αντιδήμαρχος Ελληνικού, Βασίλης Βάσσιος.

Μέχρι την Παρασκευή η προσωρινή διοίκηση θα πρέπει να υποδείξει την έδρα που θα χρησιμοποιεί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αν κι είναι πολύ πιθανό να δηλώσει κώλυμα, ρίχνοντας το μπαλάκι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Γιάννη Ιωαννίδη, που θα αναγκαστεί να δώσει λύση. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Το ΟΑΚΑ...

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ η Ένωση περιμένει ακομη το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Τάρμο Κίκερπιλ, που θεωρείται "κλεισμένος". Όσο για τις άλλες θέσεις του ρόστερ που έχουν μείνει αδειανές; Ο Κώστας Φλεβαράκης αναζητά Αμερικανούς σέντερ, αν και δεν αποκλείεται να... καταφύγει σε άλλο σχέδιο δράση αν φυσικά του "κάτσει" το... κόλπο γκρόσο που ετοιμάζει.

Ο λόγος για τον Δανό σέντερ Μίκαελ Άντερσεν (34, 2.14) που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ένωση επί ημερών Γιάννη Ιωαννίδη! Ακόμη έχει παίξει στο Περιστέρι, στην Κίντερ Μπολόνια, στη Νάπολι, στην Πρόκομ, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Τσάρνι στο πολωνικό πρωτάθλημα, όπου έκανε... κλικ στον 39χρονο τεχνικό της Ένωσης.

Αν οι δύο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό -δεδομένου ότι το κασέ του είναι υψηλό για τα δεδομένα της ΑΕΚ- με τις... διαμεσολαβήσεις του Φλεβαράκη (όπως έγινε και με τον Νέμεθ) τότε ο Αμερικανός δεν θα είναι σέντερ όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί αλλά ένας παίκτης που θα παίζει και στο "4".








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ