ΑΕΚ

Φλεβαράκης: "Ό,τι έχουμε για την ΑΕΚ"

Παρουσία εφτά παικτών ξεκίνησε η προετοιμασία. Φλεβαράκης: "Θα δίνουμε ό,τι έχουμε για την ΑΕΚ"

Στο αθλητικό συγκρότημα του Άγιου Κοσμά έδωσαν το παρών οι Χατζής, Παπανικολάου, Κυριακόπουλος, Βασιλόπουλος, Δορκοφίκης, ο νεαρός Σταμάτης και ο Βούλγαρος Λίλοφ (20, 1.96) ο οποίος θα δοκιμαστεί.
Όσο για τους υπόλοιπους; Ο Ντι Τζέι Τόμπσον αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη, ενώ ο Ίστβαν Νέμεθ θα καθυστερήσει λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας κι έτσι η άφιξη του έχει προγραμματιστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου. Τέλος η μεταγραφή του Τάρμο Κίκερπιλ θεωρείται τελειωμένη, με τις οριστικές λεπτομέρειες να απομένουν όπως ανακοίνωσε η Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου.

"Δεν έχω να πω πολλά... Καλωσορίζω τα παιδιά, με κάποια από αυτά τελειώσαμε μόλις χθες τις συζητήσεις. Σαν νέα διοίκηση θέλουμε να πούμε ότι είμαστε ΑΕΚ και δεσμευόμαστε ότι ο κόσμος θα είναι περήφανος για αυτή την ομάδα και φέτος, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν χρειάζεται να πούμε μεγάλα λόγια για τους φιλάθλους. Απλά να ζητήσουμε τη βοήθεια τους, γιατί με αυτούς θα προχωρήσουμε. Τους χρειαζόμαστε όσο ποτέ για να βγάλουμε αυτή τη χρονιά που είναι δύσκολη" ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ομάδας, Μπάμπη Καραμανλή.

Για το θέμα του γηπέδου τόνισε: "Περιμένουμε την απάντηση από το δήμαρχο Άνω Λιοσίων. Την περιμέναμε και σήμερα, αλλά δεν την πήραμε, οπότε πιστεύω ότι αύριο θα ξέρουμε. Επίσης έχουμε κάνει και μια κουβέντα με το Σπόρτιγκ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξέρουμε τι θα κάνουμε".

Όσο για την παραμονή του Χατζή και του Παπανικολάου; "Θέλουμε πολύ να μείνουν και θα μείνουν. Είναι παίκτες της ΑΕΚ κι έχουμε την πίστη ότι θα αποτελέσουν τους στυλοβάτες αυτές της προσπάθειας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να τελειώσει το ζήτημα. Μένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η παραμονή τους, που θα σημαίνει ότι αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν τους ηγέτες της νέας προσπάθειας" κατέληξε.



Φλεβαράκης: "Θα τους βγάλουμε... συναίσθημα"

Από τη μεριά του ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: "Κι εγώ θέλω να καλωσορίσω τα παιδιά, αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου. Κι εγώ πιστεύω ότι στο ξεκίνημα μιας χρονιάς δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά. Εμείς φέτος ξεκινάμε με πολύ όρεξη και διάθεση. Τα παιδιά τα πιστεύουμε πολύ, όπως και τα υπόλοιπα με τα οποία έχουμε μιλήσει και θέλουμε από σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα να δίνουν ό,τι έχουν για να παίξουν για την ΑΕΚ και την ιστορία αυτής της ομάδας, η οποία ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει.

Ξέρουμε ότι για να γίνει αυτό πρέπει οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση κι ο κόσμος να δώσουν την ψυχή τους για αυτή την ομάδα. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί έχουμε παιδιά που τα πιστεύουμε πολύ. Κύριο μέλημα μας είναι να μαζέψουμε καλούς χαρακτήρες, παίκτες με όρεξη και κίνητρο που θα αγαπήσουν την ομάδα.

Σε μια εποχή επαγγελματισμού ζητάμε και συναίσθημα και πιστεύω ότι θα τους το βγάλουμε. Το ίδιο ισχύει και με τους ξένους, που θα πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να γίνουν "ένα" με την υπόλοιπη ομάδα. Το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση. Προχωράμε βήμα-βήμα, χωρίς πολλά λόγια ψάχνοντας παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα κι όχι τις σούπερ μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά".





Για τα μεταγραφικά κατέληξε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό μας. Λογικά ο δεύτερος Αμερικάνος θα παίζει στη θέση "5". Ούτως ή άλλως οι δύο από τους τρεις παίκτες που θα πάρουμε θα αγωνίζονται στη θέση του σέντερ".












TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ