NBA

Καρφιά Γουόλ για Χάρντεν: "Έχουμε πλέον παίκτες που θέλουν να είναι εδώ"

Ο Τζον Γουόλ των Ρόκετς
Ο Τζον Γουόλ των Ρόκετς Ⓒ 2021 MICHAEL CONROY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζον Γουόλ αναφέρθηκε στην βελτίωση των Ρόκετς των τελευταίο καιρό και δεν δίστασε να "φωτογραφίσει" τον Χάρντεν, λέγοντας ότι πλέον το Χιούστον έχει παίκτες που θέλουν να είναι στην ομάδα.

Ο Τζον Γουόλ δεν είχε ποτέ πρόβλημα να πει αυτό που σκέφτεται, ειδικά στο θέμα του Τζέιμς Χάρντεν. Και αυτό έκανε για ακόμα μία φορά μετά την νίκη των Ρόκετς επί των Μπλέιζερς.

Με το Χιούστον να έχει επιστρέψει από το -20 για να πάρει την νίκη, ο έμπειρος γκαρντ ρωτήθηκε πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτό, αλλά και η γενικότερη βελτίωση της ομάδας. Και η απάντησή του δεν άφηνε περιθώριο για παρεξηγήσεις.

ομάδα δεν βρισκόταν εκεί που θέλαμε, αφού είχαμε παίκτες που δεν ήθελαν να είναι εδώ" δήλωσε αρχικά ο Γουόλ αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Τζέιμς Χάρντεν που είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Ρόκετς πριν παραχωρηθεί τελικά στους Νετς, για να προσθέσει: "Είναι δύσκολο να παίζεις με τέτοια προβλήματα και να προσπαθείς να βρεις χημεία. Μόλις το ξεπεράσαμε αυτό και έγιναν οι ανταλλαγές που έγιναν, είχαμε την ομάδα που θέλαμε και παίκτες που ήθελαν να είναι εδώ".

Κλείνοντας το θέμα, ο Γουόλ τόνισε: "Από την στιγμή που όλοι έχουμε το ίδιο σκεπτικό, θα είμαστε καλή ομάδα. Όλοι έχουν κάτι να αποδείξουν, αφού ο κόσμος δεν πιστεύει ότι είμαστε τόσο καλοί όσο είμαστε. Έλεγαν ότι θα είμαστε κακοί όταν έφυγε ο Χάρντεν".

Photo Credits: ⓒ 2021 Michael Conroy/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ