NBA

Γουόλ εναντίον Χάρντεν: "Όταν κάποιοι παίκτες είναι αδιάφοροι είναι δύσκολο να κάνεις κάτι ξεχωριστό"

Ο Τζον Γουόλ των Ρόκετς
Ο Τζον Γουόλ των Ρόκετς PRINTSCREEN

Ο Τζον Γουόλ ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Χάρντεν, κατηγορώντας ουσιαστικά τον σταρ των Ρόκετς ότι είναι αδιάφορος και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, κάτι που κάνει δύσκολη την κατάσταση για όλους στο Χιούστον.

Ο Τζέιμς Χάρντεν τα έβαλε με... τους πάντες στους Ρόκετς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν έχει χημεία και ταλέντο. Και η απάντηση δεν άργησε να έρθει από έναν από τους συμπαίκτες του, τον Τζον Γουόλ, που ξέσπασε εναντίον του συμπαίκτη του - που εξακολουθεί να είναι υπέρβαρος - χωρίς να τον κατονομάσει.

"Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα που θέλουν να παλέψουν στο υψηλότερο επίπεδο. Το είπα στα παιδιά και στα αποδυτήρια πως όταν 15 παίκτες είναι στην ίδια σελίδα και είναι προσηλωμένοι, ξέροντας τον ρόλο τους και τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουμε, τότε όλα θα είναι καλά" δήλωσε αρχικά ο Γουόλ, πριν ξεσπάσει:

"Όταν όμως κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα είναι αδιάφοροι και δεν πιστεύουν σε αυτό, τότε είναι δύσκολο να κάνεις κάτι ξεχωριστό ή γενικά κάτι καλό σε μία ομάδα μπάσκετ. Μου λες ότι έπειτα από 9 αγώνες κάποιος θέλει να τα παρατήσει; Έλα φίλε, έχουμε πολύ μπάσκετ ακόμα μπροστά μας".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ