NBA

Χάρντεν για Ρόκετς: "Έχω κάνει ό,τι μπορώ, αλλά αυτή η κατάσταση δεν φτιάχνεται"

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν ξέσπασε μετά την ήττα των Ρόκετς από τους Λέικερς, ζητώντας με έμμεσο τρόπο ανταλλαγή, δηλώνοντας ότι το Χιούστον απλώς δεν είναι αρκετά καλό και η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί.

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να είναι διακριτικός όσον αφορά την επιθυμία του να παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Αν λοιπόν δεν είχε γίνει σαφές αυτό από τις κινήσεις του και την εικόνα του μέχρι τώρα, φρόντισε να πει και κάποια πράγματα που δείχνει τι σκέφτεται.

Μετά την δεύτερη συνεχόμενη συντριβή των Ρόκετς από τους Λέικερς ο σταρ του Χιούστον κλήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ. Και όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, η απάντησή του αιφνιδίασε τους πάντες.

"Όχι. Απλώς δεν είμαστε αρκετά καλοί. Από άποψη χημείας, ταλέντου, όλα. Αυτό είναι ξεκάθαρο" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος: "Αγαπάω την πόλη. Έχω κάνει στην κυριολεξία τα πάντα, ό,τι μπορούσα να κάνω. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να φτιάξει".

Η αλήθεια είναι ότι πουθενά σε αυτό τον μονόλογο ο Χάρντεν δεν είπε "θέλω ανταλλαγή". Τα λεγόμενά του ωστόσο δείχνουν ξεκάθαρα ότι περισσότερο αναφερόταν στην σχέση του με τους Ρόκετς, παρά κάτι άλλο όταν έλεγε πως "αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να φτιαχτεί"

Δείτε το VIDEO με το ξέσπασμα του Χάρντεν:

TAGS NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ