ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

GM Ζάλγκιρις: "Μισή ώρα πριν φύγουμε για το γήπεδο μάθαμε για τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό"

GM Ζάλγκιρις: "Μισή ώρα πριν φύγουμε για το γήπεδο μάθαμε για τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό"
PHOTO CREDITS: ZALGIRIS TV

Ο General Manager της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, μίλησε για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και τις πιθανότητες γι αυτόν που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η Ζάλγκιρις ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, το οποίο όμως αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ελληνική ομάδα. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της EuroLeague Basketball, ο Παούλιους Μοτιεγιούνας τοποθετήθηκε για όσα έγιναν, αλλά και για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο General Manager της Ζάλγκιρις τόνισε χαρακτηριστικά πως "είναι μια δύσκολη κατάσταση. Παρότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος, έκαναν διαγνωστικό έλεγχο ως προληπτικό μέτρο. Πολύ παίκτες δεν ένιωθαν καλά και βρέθηκαν θετικοί. Σύμφωνα με τη δική μας ενημέρωση λοιπόν, υπήρχαν μόλις έξι υγιείς αθλητές" για να συνεχίσει:

"Ενημερωθήκαμε μισή ώρα πριν φύγουμε για το γήπεδο. Δεν ξέραμε τα πάντα εκείνη την στιγμή, γιατί η ενημέρωση που είχαμε ήταν από τον σύλλογο. Η λίγκα δεν είχε λάβει ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα. Όταν ήμασταν έτοιμοι να επιβιβαστούμε στο πούλμαν, τότε μας πήραν τηλέφωνο από την EuroLeague για να μας ενημερώσουν για την αναβολή της αναμέτρησης".

Δεδομένου ότι το επόμενο παιχνίδι της Ζάλγκιρις είναι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος επίσης έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό, ο Παούλιους Μοτιεγιούνας σημείωσε: "Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει, μιλάμε με τη λίγκα. Ζητάμε ενημέρωση από μέρους τους. Από τον Ολυμπιακό λένε πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες (σ.σ.: να γίνει το παιχνίδι), αλλά η λίγκα πρέπει να μας το επιβεβαιώσει. Πιστεύω ότι θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας".

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ