ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκέρσον: "Πάμε στην Ιταλία για να κερδίσουμε"

Γκέρσον: "Πάμε στην Ιταλία για να κερδίσουμε"
Γκέρσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ιταλία όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Σιένα για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Ο διεθνής φόργουορντ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και το πρωί της Τετάρτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αγωνιστεί.
Ο Πίνι Γκέρσον μιλώντας για τον αγώνα απέναντι στην ιταλική ομάδα τόνισε: " Δυστυχώς για μας, για ακόμα ένα παιχνίδι τα προβλήματα δεν μας έχουν εγκαταλείψει. Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Λιν Γκριρ και δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσει ο Παναγιώτης (σ.σ. Βασιλόπουλος) να αγωνιστεί.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν κάτι. Πάμε στην Ιταλία για να κερδίσουμε ξέροντας πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι. Η έδρα της Σιένα είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη, οι αντίπαλοί μας είναι αήττητοι στο ιταλικό πρωτάθλημα και η παρουσία τους σ’ όλα τα παιχνίδια ως τώρα στην Ευρωλίγκα, ακόμα και σ’ αυτά που έχασαν, ήταν εξαιρετική

".

Aπό την πλευρά των παικτών ο Κώστας Βασιλειάδης ανέφερε: " Η Σιένα είναι πολύ καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται τόσο από το ιταλικό πρωτάθλημα που είναι αήττητη όσο και από την πορεία της στην Ευρωλίγκα. Παίζουν πολλά χρόνια μαζί και κάθε χρόνο κάνουν μικρές προσθήκες.

Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό τους, η ομοιογένεια. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε το ρυθμό μας για να κερδίσουμε. Σίγουρα είμαστε επιθετική ομάδα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα γιατί και η Σιένα έχει πολύ ταλέντο και παίζει στο γήπεδό της, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες της έχουν μεγαλύτερη εξοικειώσει με τα καλάθια. Το μυστικό λοιπόν είναι να σταματήσουμε τα ατού της Σιένα

".

O Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει καθώς ακόμα δεν έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας αγώνα στη διοργάνωση. " Είναι ένα crash test για μας. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα κι όσο δύσκολο κι αν είναι το παιχνίδι με τη Σιένα θέλουμε και πρέπει να το κερδίσουμε.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, γιατί αυτό φαίνεται από την πορεία της ως τώρα τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Για να τα καταφέρουμε απλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και σίγουρα να είμαστε πιο βελτιωμένοι στην άμυνα

".

O Mίλος Τεόντοσιτς σχολίασε: " Η Σιένα ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια από τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες. Νομίζω ότι είναι ένα επίπεδο πάνω κι αυτό φαίνεται από την κυριαρχία της στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε ένα καλό σερί νικών και θέλουμε να το συνεχίσουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Πιθανή νίκη στη Σιένα θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ