ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

ΝτιΜπαρτολομέο: "Ο Σλούκας μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στα πρώτα δύο παιχνίδια"

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο με την φανέλα της Μακάμπι EUROKINISSI

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο δήλωσε ενόψει του αποψινού (30/4) Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) ότι ο Κώστας Σλούκας έκανε μεγάλη ζημιά στα δύο πρώτα παιχνίδια και οι Ισραηλινοί πρέπει να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν.

Η Μακάμπι περιμένει απόψε (30/4) τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague, με τον περιορισμό της δράσης του Κώστα Σλούκα να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των Ισραηλινών.

Σε αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε ενόψει του αγώνα ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, παραδεχόμενος ότι ο Σλούκας ήταν κομβικός στα δύο πρώτα παιχνίδια.

"Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στα δύο πρώτα παιχνίδια (σ.σ ο Σλούκας). Μιλήσαμε για αυτό και πώς να τον σταματήσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γκαρντ, για να προσθέσει με νόημα: "Το να τον περιορίσουμε απαιτεί ομαδική δουλειά και όχι μόνο έναν παίκτη. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουν".

Αναφερόμενος τέλος στην έκβαση της σειράς ανέφερε: "Πάντα υπάρχει πίεση για να πας στο Final Four. Από την στιγμή που παίζουμε εντός έδρας έχουμε ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα, αλλά οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει οπουδήποτε, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να επικεντρώσουμε την ενέργειά μας σε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε. Υπάρχουν κάποια που είναι έξω από τον έλεγχό μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Αν παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ, τότε εμείς θα πάρουμε αυτή την σειρά".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ