ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκριρ, ο Γουντς και η Citibank

Ο Γκριρ, ο Γουντς και η Citibank
Γκριρ

Ο Λιν Γκριρ βρέθηκε και πάλι... τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες

Στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Γκριρ έπαιξε στα πρώτα λεπτά, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και στη συνέχεια παρακολουθήσε την προσπάθεια των συμπαικτών του από τον πάγκο. Τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ο γιατρός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του.
Πλέον, οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον παίκτη για τα ματς με τη Σιένα, την Ολυμπιάδα Πατρών, την Ταού και με την ΑΕΚ. Η επιστροφή του αναμένεται στο παιχνίδι της 22ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Ένωση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη θέση του Αμερικανού πλέι μέικερ, να πάρει στην Α1, ο Κουιντέλ Γουντς. Ο Αμερικανός που είχε "περιοριστεί" στη συμμετοχή του μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, πλέον θα κληθεί να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων δεν είναι εύκολο και φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή της Α1 και μέχρι στιγμής είναι αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Citibank Μέγας Χορηγός του Ολυμπιακού

Το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη Citibank, με την τράπεζα να αναλαμβάνει ρόλο Μέγα Χορηγού στην ομάδα του Πειραιά. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος Σταύρος Ελληνιάδης, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο εκπρόσωπος και γενικός διευθυντής καρτών της Citibank, Δημοσθένης Μπούμης.

Μιλώντας, ο Χρήστος Σταυρόπουλος: " Εκ μέρους της Διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλω να ευχαριστήσω τη CITIBANK για την συμμετοχή της στο χορηγικό μας πρόγραμμα με το ρόλο του Μέγα Χορηγού.

Για ακόμη μία χρονιά η CITIBANK τιμά με την εμπιστοσύνη της την ΚΑΕ Ολυμπιακός κι εύχομαι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια στη βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης κι επιδίωξης των στόχων ανάπτυξης και διακρίσεων.

Η προσπάθεια και ο στόχος όλων των ανθρώπων της ομάδας είναι να οδηγηθεί ο Ολυμπιακός στη κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στη προσπάθεια αυτή, πολύ σημαντική είναι η υποστήριξη των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Η CITIBANK είναι ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός Όμιλος στον κόσμο και θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό εταιρείες με το μέγεθος της CITIBANK να επιλέγουν να συνεργαστούν με αθλητικές ομάδες και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό.

Η υποστήριξη αυτή δείχνει τη δυναμική της ομάδας και των φιλάθλων μας και την ανταπόκριση που έχει αυτή η δυναμική και σε εμπορικό επίπεδο. Με τη CITIBANK ήδη υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία σε τομείς του αντικειμένου της, παράδειγμα αποτελεί η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν.

Περαιτέρω διερευνούμε και άλλες συνεργασίες κι ευελπιστούμε με τις επιτυχίες μας εντός του γηπέδου να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της CITIBANK. Εμείς από την πλευρά μας επιδιώκουμε συστηματικά και μεθοδικά να προσθέσουμε αξία στη χορηγία της CITIBANK επιστρέφοντας πολλαπλάσια την επένδυση που έχει πραγματοποιήσει στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι τέλος η κόκκινη αψίδα που υπάρχει στο λογότυπο της CITIBANK να αποτελέσει μια διαχρονική αψίδα επιτυχιών και διακρίσεων για τον Ολυμπιακό τα ερχόμενα χρόνια".

Μπούμης: "Στηρίζουμε την προσπάθεια του Ολυμπιακού"

Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης Μπούμης τόνισε: " Η Citibank στο πλαίσιο της επιτυχημένης πολύχρονης συνεργασίας με τον ΟΣΦΠ αποφάσισε για 2η συνεχή χρονιά να είναι κύριος χορηγός της ομάδας basket του Ολυμπιακού στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης για την κατάκτηση της κορυφής στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η Citibank, ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός οργανισμός στον κόσμο, επέλεξε τον Ολυμπιακό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, για να πορευθούν μαζί. Άλλωστε δεν αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό απλά ως μία αθλητική χορηγία, αλλά ως έναν πολύτιμο συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που απευθύνονται και εξυπηρετούν το κοινό του.

Απώτερος σκοπός της συνεργασίας είναι η προβολή της τράπεζας μέσα από την επίτευξη των αθλητικών και αγωνιστικών στόχων του Ολυμπιακού που θα προσφέρει παράλληλα στους φιλάθλούς αξέχαστες στιγμές. Σε αυτό τον άξονα κινείται ήδη και η πιστωτική κάρτα Ολυμπιακός Citibank Visa, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολύ επιτυχημένης μέχρι τώρα συνεργασίας με τον ΟΣΦΠ.

Προσφέρει στους φίλους του Ολυμπιακού αποκλειστικά “ερυθρόλευκα” οφέλη όπως το Πρόγραμμα Ανταμοιβής με μοναδικά δώρα, άτοκες δόσεις για αγορά εισιτηρίων και δώρων από τα καταστήματα της ομάδας, δυνατότητα πληρωμής της ετήσιας συνδρομής των μελών του Ολυμπιακού, ειδική υπηρεσία τηλεφωνικής αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας κτλ. Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα των πιστωτικών καρτών Citibank με την άνεση, ασφάλεια και ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει η Citibank, ως ο μεγαλύτερος εκδότης πιστωτικών καρτών στον κόσμο.

Είναι κοινή πεποίθηση όλων μας ότι θα συνεχίσουμε να συνδέουμε το όνομα μας με μια ομάδα που – όπως απέδειξε και στην πράξη - ασπάζεται τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αρχές με την Citibank, δηλαδή το όραμα για την διάκριση, την εντατική προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που οδηγεί στην καταξίωση. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συμφωνία αυτή, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά της σε κάθε της βήμα".

Ελληνιάδης: "Μου αρέσουν... τα χρώματα"

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τη Citibank που μας βοηθά τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι οι δυο κολοσσοί να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί. Μου αρέσει το σήμα της Citibank γιατί το μπλε θυμίζει τη θάλασσα του Πειραιά και το κόκκινο του Ολυμπιακού".

Βασιλόπουλος: "Να βοηθήσουμε κι εμείς με νίκες"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σημείωσε: " Συγχαρητήρια κι από μένα για τη συμφωνία. Λένε πολλοί ότι ο Ολυμπιακός είναι «Τράπεζα» στα θέματα οργάνωσης, πληρωμών κ.λ.π., οπότε δεν πιστεύω ότι υπήρχε καλύτερη χορηγία για τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ευχαριστούμε κι εμείς τη Citibank για την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες και εύχομαι να βοηθήσουμε και εμείς με νίκες και επιτυχίες εντός παρκέ ώστε να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει η Citibank για αυτή τη συνεργασία".

Βασιλειάδης: "Η Citibank είναι πιο παλιά από μένα"

Ο Κώστας Βασιλειάδης σχολίασε: " Εγώ φέτος βρίσκομαι για πρώτη χρονιά και τυχαίνει να είναι η Citibank πιο παλιά από εμένα στη συνεργασία με την ομάδα. Ελπίζω και οι δυο να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για πολλά ακόμα χρόνια. Και αυτό για΄τι θα σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας και είμαστε αποτελεσματικοί.


Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει η Citibank στην ομάδα και για τη χορηγία στη φανέλα του Ολυμπιακού και να είναι σίγουροι οι άνθρωποί της ότι θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε την εμφάνισή του λογότυπου της Τράπεζας στη φανέλα όπως προσπαθούμε να τιμήσουμε το σήμα του Ολυμπιακού".


















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ