ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αλυσίδα εστιατορίων με κοτόπουλο του πρόσφερε δωρεάν φαγητό εφ' όρου ζωής

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς σε αγώνα με τους Σανς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς σε αγώνα με τους Σανς Ⓒ 2021 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με κοτόπουλο στις ΗΠΑ - στην οποία συνιδιοκτήτης είναι Έλληνας - πρόσφερε στον Γιάννη Αντετοκούμπο φαγητό εφ' όρου ζωής έπειτα από την εκτόξευση της αξίας άλλης αλυσίδας εστιατορίων με κοτόπουλα χάρη στην δωρεάν διαφήμιση που της έκανε ο "Greek Freak".

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η αλυσίδα εστιατορίων με κοτόπουλα που παρήγγειλε σε ζωντανή μετάδοση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε την αξία της να εκτοξεύεται κατά σχεδόν 300.000 δολάρια, ενώ έβαλε στο μενού της και το ποτό που παρήγγειλε ο "Greek Freak". Μερικές ημέρες αργότερα, μία άλλη αλυσίδα εστιατορίων θέλησε να προσφέρει στον Γιάννη δωρεάν φαγητό εφ' όρου ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τον "Greek Freak" να κάνει πλάκα μερικές ημέρες αργότερα, γράφοντας ότι θα ήθελε η αλυσίδα εστιατορίων που διαφήμισε να του δίνει δωρεάν κοτόπουλο για μία ζωή, μία ανταγωνιστική αλυσίδα - η οποία έχει την βάση της στο Μιλγουόκι και έχει συνιδιοκτήτη έναν Έλληνα - του έγραψε ως απάντηση: "Γιάννη τι θα έλεγες για κάτι καλύτερο; Ο συνιδιοκτήτης μας, Γιώργος Δημητρόπουλος, θα αισθανόταν μεγάλη τιμή να σου πρόσφερε δωρεάν φαγητό εφ' όρου ζωής. Το γεγονός ότι έμεινες πιστός στην πολιτεία μας αποτελεί έμπνευση! Στείλε μας μήνυμα για να συνδεθούμε".

Δείτε το σχετικό post:


TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ