NBA FINALS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκτόξευσε την αξία αλυσίδας με κοτόπουλα κατά 300.000 δολάρια επειδή παρήγγειλε από το μαγαζί κάνοντας Instagram Live

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 3 των NBA Finals απέναντι στους Σανς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 3 των NBA Finals απέναντι στους Σανς 2021 PAUL SANCYA/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα, αφού κατά την διάρκεια ενός Instagram Live παρήγγειλε από ένα μαγαζί αλυσίδας με κοτόπουλα, με αποτέλεσμα αυτή η διαφήμιση που της έκανε να ανεβάσει την αξία της κατά 300.000 δολάρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα, πήρε σπίτι του το βραβείο του MVP των NBA Finals. Έγινε στίχος σε κομμάτι του Κάνιε Γουέστ. Και, στο μεσοδιάστημα, εκτόξευσε την αξία μίας αλυσίδας μαγαζιών με κοτόπουλα κατά 300.000 δολάρια!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε μία ξεκάθαρη απόδειξη της δύναμης που έχει ο "Greek Freak" ως ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο, η επιλογή του κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του μέσω Instagram Live για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να παραγγείλει από γνωστή αλυσίδα με κοτόπουλα είχε ως αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη διαφήμιση για το μαγαζί.

Ο Γιάννης είχε πάει στο Drive-in του μαγαζιού και παρήγγειλε 50 κομμάτια κοτόπουλο (βασικά κοτομπουκιές) σε μία συμβολική κίνηση για την 50αρα που σημείωσε στο Game 6 των NBA Finals με τους Σανς. Όλο αυτό το σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η αξία της συγκεκριμένης αλυσίδας κατά 294.800 δολάρια.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ