NBA FINALS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο MVP των NBA Finals

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει με το βραβείο του MVP των NBA Finals στο Fiserv Forum κόντρα στους Φοίνιξ Σανς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει με το βραβείο του MVP των NBA Finals © 2021 AARON GASH/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των ΝΒΑ Finals μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς με 4-2 νίκες κόντρα στους Σανς.

Οι Μπακς είναι πρωταθλητές του ΝΒΑ έπειτα από 50 χρόνια, αφού χάρη στην νίκη τους με 105-98 επί των Σανς στο Game 6 των ΝΒΑ Finals κατέκτησαν τον τίτλο. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP των ΝΒΑ Finals.

Ο "Greek Freak" ήταν απολαυστικός σε όλη την σειρά. Και καλύτερος από ποτέ στο Game 6, όπου είχε 50 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs) με 16/25 σουτ, 17/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κοψίματα σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε έτσι μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημείωσε 50 πόντους σε αγώνα των ΝΒΑ Finals και ο πρώτος μετά τον Σακίλ Ο'Νιλ που είχε +40 πόντους και +10 ριμπάουντ σε τρία διαφορετικά παιχνίδια στους NBA Finals.

Κατακτώντας το βραβείο, ο Γιάννης είναι πλέον ο τρίτος Ευρωπαίος που κατάφερε κάτι τέτοιο μετά τον Τόνι Πάρκερ (2007 με τους Σπερς) και τον Ντιρκ Νοβίτζκι (2011 με τους Μάβερικς).

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ