ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ποτό που παρήγγειλε όταν πήρε 50 κομμάτια κοτόπουλο μπήκε στο μενού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ματς των NBA Finals απέναντι στους Σα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ματς των NBA Finals απέναντι στους Σανς 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Η αλυσίδα κοτόπουλων που έκανε viral ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν παρήγγειλε σε κατάστημά της σε LIVE μετάδοση αποφάσισε να τιμήσει τον "Greek Freak" με άλλο τρόπο, προσθέτοντας στο μενού της το ποτό που ζήτησε ο Γιάννης κατά την διάρκεια της παραγγελίας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτόξευσε την αξία αλυσίδας εστιατορίων που σερβίρει τηγανητό κοτόπουλο κατά 300.000 δολάρια επειδή παρήγγειλε σε εστιατόριό της σε LIVE μετάδοση. Και, όπως αποδεικνύεται, της έδωσε και μία ιδέα για να προσθέσει ένα ποτό στον κατάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια στιγμή που ο περισσότερος κόσμος - και απολύτως λογικά - στάθηκε στο γεγονός ότι ο Γιάννης παρήγγειλε 50 κομμάτια κοτόπουλο σε μία συμβολική κίνηση για την 50αρα που σημείωσε στο Game 6 των ΝΒΑ Finals, η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων επέλεξε να σταθεί στο δεύτερο μέρος της παραγγελίας: Στο ποτό που παρήγγειλε ο "Greek Freak", το οποίο ζήτησε να έχει 50% Sprite και 50% λεμονάδα.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την παραγγελία, η γνωστή αλυσίδα πρόσθεσε στο μενού της το συγκεκριμένο ποτό, ονομάζοντάς το "Winning Blend", το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι είναι "η δημιουργία του νικητή".

Θυμηθείτε την παραγγελία του Αντετοκούνμπο:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ